Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Π. Ζήνα: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους! Δες ποιοι πήγαν

Π. Ζήνα: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με διάσημους καλεσμένους! Δες ποιοι πήγαν

Το TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα της Πέγκυς στο “Οδός Πειραιώς 178”…

Πρεμιέρα σε ένα ολοκαίνουριο χώρο έκανε χθες το βράδυ η Πέγκυ Ζήνα και “ταρακούνησε” τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Η γνωστή ερμηνεύτρια επέστρεψε δυναμικά με ένα άκρως ανανεωμένο και νεανικό σχήμα και κέρδισε αμέσως την αγάπη του κοινού. Μαζί της στο κέντρο “Οδός Πειραιώς 178” είναι ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Λούκας Γιώρκας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια με την υπέροχη λαϊκή φωνή και τα αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια θα παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με σκοπό την αληθινή διασκέδαση του κόσμου, σε μία εποχή που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη!

 

Παρά την ασθένεια που πέρασε λίγες μέρες νωρίτερα, η Πέγκυ έδειχνε να έχει συνέλθει και τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή ερμηνεύοντας τα νέα της τραγούδια: “Σου χρωστάω ακόμη ένα κλάμα”, “Στης ζωής το πάρτυ”,

 

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο της ελληνικής showbiz. Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε ο σύζυγός της Πέγκυς, Γιώργος Λύρας με τον κουμπάρο τους Ηλία Ψινάκη, αλλά και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα.

 

Ακόμη, στην πρεμιέρα βρέθηκαν η Τζένη Μπότση, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Αμαρυλλίς, ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Άλκης Κούρκουλος και πολλοί άλλοι.

 

Το πρόγραμμα πλαισίωσαν ακόμη ο Μιχάλης Μόσχου, η Σοφία Κίλλια, η Αρλίν και ο DJ-Κλο. Ενώ ο Κρητικός λυράρης Μιχάλης Κατρίνης έβαλε τη δική του σφραγίδα στο μοναδικά κεφάτο πρόγραμμα.

 

Τη σκηνοθεσία του προγράμματος υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, την επιμέλεια η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και τις ενορχηστρώσεις ο Γιώργος Ζαχαρίου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε