Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Π. Ζήνα: Eυτυχισμένη και ανανεωμένη μιλά για την μπέμπα που άλλαξε τη ζωή της!

Η τραγουδίστρια, στην πρώτη συνέντευξη πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, μιλάει για όλα αυτά που άλλαξαν στη ζωή της!

Η Πέγκυ Ζήνα εδώ και πέντε μήνες ζει ένα όνειρο μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Λύρα. Η μικρή Ηλέκτρα ήρθε στη ζωή τους και τα ανέτρεψε όλα!

Η εγκυμοσύνη ήρθε σε μία περίοδο που ήταν έτοιμη και όλα κύλησαν πολύ φυσιολογικά.  Η τραγουδίστρια δεν φοβήθηκε μένοντας έγκυος τις αλλαγές που θα έρθουν.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με έπιασε πανικός στην εγκυμοσύνη μου επειδή θα άρχιζε -φυσιολογικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις εγκύους- να αλλάζει το σώμα μου. Ούτε όταν γέννησα τη μικρή είχα το άγχος να επανέλθω άμεσα στα κιλά μου. Όλα έγιναν πολύ φυσιολογικά”, εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ!

Ξέχασα για λίγο την τραγουδίστρια, τη “γυναίκα καριέρας”, έβαλα τον εαυτό μου στην άκρη και το απόλαυσα με την καρδιά μου: έτρωγα πολύ! Ποτέ δεν σκέφτηκα “α, πως έγινα έτσι!”. Ήταν πολύ ευλογημένος ο σκοπός που αλλάζει το σώμα σου. Και αυτό το συμμεριζόταν και ο Γιώργος, ο οποίος με τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες και μου έλεγε πόσο έχω γλυκάνει”, συνεχίζει η Πέγκυ.

Δες στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την μπέμπα της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε