Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Π. Ζήνα: Παραδέχεται ότι έχει κάνει botox και μιλάει για την κόρη και τον σύζυγό της!

Π. Ζήνα: Παραδέχεται ότι έχει κάνει botox και μιλάει για την κόρη και τον σύζυγό της!

Ακόμα, απαντά για τα αρνητικά δημοσιεύματα με τα οποία συνδέθηκε τελευταία το όνομά της.

Η Πέγκυ Ζήνα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στη ζωή της είναι όπως ακριβώς και επί σκηνής, αληθινή! Δεν είναι από τις τραγουδίστριες με το χλιδάτο lifestyle και παρόλο που τελευταία έχει “κατηγορηθεί” αρκετά γι’ αυτό εκείνη προτιμά να συγκεντρώνει την ενέργειά της στην κόρη τςη Ηλέκτρα και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Για όλα αυτά άλλωστε μιλάει και στην συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity!

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων στην οδό Πειραιώς 178, η Πέγκυ αποκαλύπτεται, απαντά και στις “τσιμπημένες” ερωτήσεις ενώ μαγεύει τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού με τις πόζες της….

Τον τελευταίο καιρό το όνομά σου συνδέθηκε με μερικά αρνητικά δημοσιεύματα. Πώς διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις; Οργίζεσαι;

Θλίβομαι. Κλείνομαι στον εαυτό μου, το παίρνω πολύ προσωπικά όταν διαβάζω ανακρίβειες για μένα. Με ενοχλεί πολύ όταν ένα σχόλιο παίρνει μεγάλη έκταση και όταν μετά αποδειχθεί ότι όλα αυτά δεν ισχύουν τελικά, αυτό δημοσιεύεται με ψιλά γράμματα. Με ενοχλεί που η αποκατάσταση της αλήθειας δεν γίνεται φωναχτά.

Ο άντρας σου πώς το αντιμετωπίζει όλο αυτό; Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε