Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Ζήνα στο TLIFE: Η βάφτιση της κόρης της και η καλοκαιρινή περιοδεία της!

Π. Ζήνα στο TLIFE: Η βάφτιση της κόρης της και η καλοκαιρινή περιοδεία της!

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή ερμηνεύτρια για τις καλοκαιρινές διακοπές της…

Για την καλοκαιρινή της περιοδεία, τα σχέδιά της για τις πρώτες διακοπές της με την κορούλα της Ηλέκτρα και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στο TLIFE. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια που πλέει σε πελάγη ευτυχίας εξομολογήθηκε πως ο ερχομός του μωρού της έχει αλλάξει τη ζωή, ενώ αποκάλυψε πως η βάφτιση της θα γίνει την επόμενη άνοιξη.

Πείτε μας λίγα λόγια για τη φετινή περιοδεία σας. Ποιοι θα είναι οι επόμενοι σταθμοί σας;

 

“Τώρα μας πετυχαίνεται στο πλοίο για την επόμενη συναυλία. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τη φετινή περιοδεία. Είναι πολύ ωραίο το καλοκαιρινό κλίμα. Ο κόσμος έχει άλλη διάθεση και οι συγκεκριμένες συναυλίες είναι πολύ ιδιαίτερες, γιατί έχουμε την ευκαιρία να δούμε κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να μας δει πολύ συχνά και τις περιμένει αυτές τις εμφανίσεις. Επόμενοι σταθμοί μας είναι η Κάλυμνος, η Καλαμάτα, η Πάργα και η Πάτρα.”

 

Με τη φετινή περιοδεία σας έχει μείνει χρόνος για διακοπές;

 

“Προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε, δουλειά και διακοπές. Ενδιάμεσα από τις συναυλίες υπάρχουν δυο-τρεις μέρες που κάνουμε διακοπές οικογενειακά. Η μικρούλα είναι μαζί μας στις συναυλίες και περνάμε πολύ όμορφα όλοι μαζί”.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε