Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Παγκόσμια φρενίτιδα για το Τέλος του Κόσμου! Πάρτυ, κιβωτοί και πακέτα διάσωσης…

Παγκόσμια φρενίτιδα για το Τέλος του Κόσμου! Πάρτυ, κιβωτοί και πακέτα διάσωσης…

Και τι δεν έχουν οργανώσει για τις 21/12/2012. Διάβασε και… μην πάρεις ιδέες!

Είναι γνωστό ότι σύμφωνα με ορισμένους μελετητές έχοντας ως βάση την αποκωδικοποίηση των απόκρυφων  γνώσεων των Μάγια, προσδιορίζουν το τέλος το κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, μέσα από έναν παγκόσμιο κατακλυσμό! Δεν είναι λίγοι αυτοί που συμμετέχουν σε πάρτι “αντίστροφης μέτρησης”…  Μη μου αγχώνεσαι όμως γιατί οι Αρχές διαψεύδουν κάθε τέτοια πρόβεψη και μελέτη… Ωστόσο μπορεί να διαβάσεις για όλα τα πάρτυ που οργανώνονται, τα πακέτα διάσωης και τι περιέχουν αλλά ακόμη και τα ταξίδια προς την Κόλαση ή τον Παράδεισο, αλλά και τα καλύτερα μέρη για να προφυλαχτείτε.

Για αυτόν τον λόγο μέχρι και η NASA προειδοποιεί πως οι φήμες αυτές αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή. Ειδικότερα, στέλεχος της NASA αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ανήσυχοι πολίτες των ρωτούν τι γνωρίζει ο οργανισμός για το επερχόμενο “τέλος” στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Η πλειοψηφία αυτών, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι νεαροί. “Για άλλους αποτελεί μυστήριο, για άλλους πλάκα. Για μερικούς όμως είναι κίνδυνος για την ζωή τους”, τονίζει.

Η NASA, μάλιστα, άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα πληροφοριών στην οποία τονίζεται προς τους πολίτες πως δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

Όλα όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και που έχουμε δει στη βιομηχανία, με αφορμή το τέλος του κόσμου…

Κινηματογραφικές ταινίες, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές με θέμα το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου, βιβλία που υπερθεματίζουν και άλλα που αμφισβητούν την έλευση του Αρμαγεδώνα, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η βιομηχανία αυτή. Πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία στο εξωτερικό διοργανώνουν με χιούμορ πάντα και ταξίδια στην Κόλαση και στον Παράδεισο, με τιμές μεταξύ 15 και 18 δολαρίων…

Πολλά μπαρ διοργανώνουν πάρτι για να γιορτάσουν τη συντέλεια και να “φύγουμε” διασκεδάζοντας, ενώ άλλοι πιο πρακτικοί δίνουν οδηγίες προς διάσωση: στη Ρωσία έμποροι πωλούν κουτιά “Συναντήστε το Τέλος του Κόσμου” στα οποία περιέχονται σχοινί, σαπούνι και βότκα. Στη Σιβηρία κάποιοι θεωρούν ότι πράγματι ο κόσμος καταστρέφεται σε λίγες ημέρες και υπάρχει αύξηση στην πώληση αλατιού, ζάχαρης, φακών και μπαταριών…

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε