Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναγιωτοπούλου: Περιμένει το δεύτερο παιδί και δεν έχει πάρει καθόλου βάρος!

Ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο μέλος της οικογένειάς της…

Σε περίπου τέσσερις μήνες από τώρα η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να δώσει στον 3χρονο γιο τους ένα ακόμα αδερφάκι. Είναι άλλωστε κάτι που το ήθελαν πολύ και οι δύο…

“Η σύλληψη του παιδιού έγινε τον Απρίλιο, όταν πήγαμε με τον Κωνσταντίνο στο Ντουμπάι στον γάμο του Πάνου και της Λένας Τζώρτζη, που θα είναι και οι νονοί του. Το ανακάλυψα όταν ήμουν στο Μόντε Κάρλο. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος ήθελε να μου ανακοινώσει κάτι σημαντικό: “Σκεφτόμουν τώρα που ο Κωνσταντίνος θα γίνει 3 χρονών ότι πρέπει να του κάνουμε αδερφάκι”, “Δεν σε πιστεύω”, του είπα και του έδειξα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον τρόπο που ανακοίνωσε στο σύντροφό της ότι περιμένει παιδί.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

H Μαριλένα στην πρώτη της εγκυμοσύνη δεν είχε βάλει πολλά κιλά κι έτσι δεν χρειάστηκε μεγάλη ποσπάθεια γα να επανέλθει στην κομψή και πολύ αδύνατη σιλουέτα της. Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και αυτή τη φορά και είναι προφανές πως δεν έχει πάρει ιδιαίτερο βάρος παρόλο που είναι ήδη στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε