Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανωφόρια! Τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς από μόλις 20,72 ευρώ!

Πανωφόρια! Τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς από μόλις 20,72 ευρώ!

To πανωφόρι είναι η εικόνα σου εκεί έξω στο κρύο. Άρα πρέπει να του δώσεις την απαιτούμενη σημασία. Υπολόγισε το μπάτζετ σου, δες, σκέψου το στιλ σου και μετά αποφάσισε…

Oι βόλτες έξω πλέον  γίνονται με χοντρά ρούχα κι ακόμη κι αν φοράς κομψά σύνολα τα καλύπτουν τα μεγάλα παλτό, τα κασκόλ και οι σκούφοι. Στοιχείο που άλλοτε σε βολεύει κι άλλοτε σε στεναχωρεί γιατί δεν είσαι και 100% σίγουρη πως εκεί που θα πας θα βγάλεις το πανωφόρι σου ώστε να δείξεις τις γνώσεις σου στη μόδα.

Μία είναι η λύση σε όλον αυτόν το στοχασμό: να επιλέξεις πανωφόρια σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Για να δεις τις τάσεις που προτείνουν οι οίκοι αλλά και πιο στιλ ταιριάζει στο σωματότυπό σου κάνε κλικ εδώ

Ο στόχος είναι ο εξής: ακόμη κι όταν φοράς ένα τζιν παντελόνι με sneakers να δείχνεις απόλυτα in fashion. Φόρεσε μαύρα κλασικά παλτό μέσα στην ημέρα σου, γούνινα σακάκια στη βόλτα σου, οversized ζακέτες και δερμάτινα jackets πάνω από τα φορέματά σου και θα δεις πόσο εύκολο ήταν τελικά να διατηρήσεις το στιλ σου και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα σου βρήκε τα πιο κομψά πανωφόρια ώστε να βρεις ακριβώς το στιλ που σου αρέσει και σου έχει προτάσεις που ξεκινούν από 20,72 ευρώ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε