Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάνος Καλλίδης στο TLIFE: “Είμαι περήφανος που έγινα μπαμπάς!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο TLIFE για τον ερχομό της κορούλας του…

Στην καλύτερη φάση της ζωής του βρίσκεται ο Πάνος Καλλίδης που κρατά με περηφάνια στην αγκαλιά του την νεογέννητη κορούλα του.

Ένα ξεχωριστό δώρο φαίνεται πως επέλεξε να του κάνει η συντροφός του την Καθαρά Δευτέρα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Το μωρό και η μαμά χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο τραγουδιστής βρίσκεται σε πελέγη ευτυχίας. Ο ίδιος μίλησε στο TLIFE για τον ερχομό του παιδιού του.

 

“Νιώθω συγκίνηση πρώτα απ’όλα για το θαύμα της ζωής. Είναι ό,τι πιο αληθινό μπορεί να νιώσει κάποιος”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, αναφέροντας πως είναι πολύ χαρούμενος με τον ερχομό της κορούλας του. Στην ερώτηση, σε ποιον μοιάζει περισσότερο το μωράκι τους, που θα πάρει το όνομα: Νίνα, όπως η μητέρα του Πάνου, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε το εξής: “Και στους δυο! Έχει χαρακτηριστικά και από εμένα και από την Λεάνα”.

 

Για το πώς νιώθει που έγινε μπαμπάς ανέφερε ότι είναι πολύ περήφανος. “Περίφανος! Είναι το πιο σοβαρό πράγμα που έχω κάνει ποτέ”, είπε, ενώ στο πότε θα γίνει ο γάμος τους, δήλωσε πως δεν το έχουν στο μυαλό τους ακόμη.

 

Διάβασε εδώ περισσότερα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε