Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παντρεύεται η Naomi Campbell σε ορθόδοξη εκκλησία

Παντρεύεται η Naomi Campbell σε ορθόδοξη εκκλησία

Η μαύρη γαζέλα παντρεύται μέσα στο καλοκαίρι τον δισεκατομμυριούχο Vladislav Doronin αφού πρώτα βαφτιστεί ορθόδοξη.

Το διάσημο μοντέλο βρήκε επιτέλους τον άντρα των ονείρων της, τον Ρώσο επιχειρηματία Vladislav Doronin, και σύντομα πρόκειται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της Βενετίας και όχι στη Μόσχα που αρχικά λεγόταν.

H Naomi δεν ήθελε ο γάμος της να γίνει ούτε στη Ρωσία ούτε στο Λονδίνο που είναι η γενέτειρά της αλλά ούτε και στο Σαν Τροπέ όπου είναι το μέρος που πρωτογνώρισε τον μέλλοντα συζυγό της. Ο αγαπημένος της δεν της χαλάει χατίρι και δέχτηκε την επιθυμία της. Εκείνη από την μεριά της θα πρέπει να γίνει ορθόδοξη χριστιανή.

Στον γάμο αναμένεται να είναι καλεσμένοι λαμπερά ονόματα της showbiz, καθώς επίσης και φίλοι του Vladislav από τον επιχειρηματικό κόσμο. Η δύστροπη Naomi, ζήτησε από τον μελλοντικό σύζυγό της μετά από την τελετή να ακολουθήσει μια δεξίωση στην Βιτσέντζα που θα μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους της. 

Η Naomi Campbell έχει μεγάλη αδυναμία στην Ιταλία καθώς εκεί έζησε δύο από τους μεγαλύτερους ερωτές της. Από την άλλη μεριά ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Βενέτο, Λούκα Τζάια, δήλωσε σε δημοσιογράφο πως το μοντέλο έχει συμβάλει στην διαφήμιση της περιφέρειας. Γι’αυτό επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός σε όσους ασχολούνται με τον τουρισμό της περιφέρειας μετά την ανακοίνωση της τοποθεσίας του γάμου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε