Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παραδοσιακές και εύκολες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης!

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, σκεφτόμαστε νέες ιδέες για το πώς θα στολίσουμε το σπίτι μας. Μήπως πρέπει να εστιάσουμε σε παραδοσιακές κι εύκολες λύσεις;

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, σκεφτόμαστε νέες ιδέες για το πώς θα στολίσουμε το σπίτι μας. Μήπως πρέπει να εστιάσουμε σε παραδοσιακές κι εύκολες λύσεις;

Τι καλύτερο από το να βάλουμε τους καλεσμένους μας σε διάθεση Χριστουγέννων από την είσοδο του σπιτιού μας; Ένα στεφάνι που μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα με γκι και κόκκινη βελούδινη κορδέλα, είναι ό,τι πρέπει!

Μία από τις πιο αγαπημένες ιδέες διακόσμησης είναι τα πορτοκάλια διακοσμημένα με τα καρφάκια γαρύφαλλου! Μπορούμε να προσθέσουμε και κορδέλα της αρεσκείας μας και να τα κρεμάσουμε ή να τα τοποθετήσουμε σε πιατέλες! Διεγείρουν δυο βασικές αισθήσεις μας, την όραση και την όσφρηση και σίγουρα θα σε γεμίσουν χαμόγελο και καλή διάθεση!

Η Χριστουγεννιάτικη κάλτσα! Μία παράδοση που αγαπούν τα παιδιά όλου του κόσμου αλλά και οι μεγάλοι! Μπορείς να την φτιάξεις μόνη σου! Μία ωραία ιδέα είναι αυτή της φωτογραφίας, που μπορείς να της δώσεις λάμψη ράβοντας επάνω της ασημί ή χρυσά κουμπάκια! Αν υπάρχει τζάκι είναι το καλύτερο σημείο για να την τοποθετήσεις!

Στόλισε τις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού σου με πράσινη γιρλάντα και λίγα διακριτικά στολίδια! Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζεστή! Μπορείς να το κάνεις και σε εξωτερική σκάλα, βάζοντας και λαμπάκια!

Στολίδι! Τι πιο κλασσικό για τα Χριστούγεννα; Τα σχέδια είναι άπειρα… Μπορείς όμως να κάνεις και μόνη σου κάποια. Για παράδειγμα μπορείς να πάρεις ένα κουκουνάρι και να το βάψεις με σπρέυ! Περνάς και μια κορδέλα κι έτοιμο το μαγευτικό σου στολιδάκι!

Μία πολύ ωραία ιδέα για τις προνομιούχες που έχουν τζάκι! Παίρνετε ή ράβετε ένα σακίδιο με ζεστά χρώματα ή χριστουγεννιάτικα σχέδια και το γεμίζετε με ξύλα που έχετε αγοράσει για τη φωτιά σας. Προσθέτετε λίγα κουκουνάρια μέσα αλλά και τριγύρω από το σάκο κι έτοιμο το χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Δες περισσότερες ιδέες στο TLIFE.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε