Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης από μάνατζερ του Θεοχάρη!

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος αποκάλυψε πως παραιτείται από μάνατζερ του Θ. Ιωαννίδη, γιατί θεωρεί πως φταίει για τον αποκλεισμό του από την Eurovision…

Στην παραίτησή του από μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο νέος δημοτικός σύμβουλος αποκάλυψε στην Ναταλία Γερμανού, ότι δεν θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του νεαρού καλλιτέχνη, γιατί πιστεύει ότι εξαιτίας του τον απέκλεισαν από το διαγωνισμό.

 
Ο ίδιος φαίνεται πως έχει ενοχληθεί πολύ από την κριτική επιτροπή της ΕΡΤ και φεύγει από μάνατζερ του Θεοχάρη γιατί δεν θέλει να πάρει στην πλάτη του την καριέρα του ταλαντούχου καλλιτέχνη.
 
Ο Ηλία Ψινάκης, μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στο “ΟΛΑ People”, όπου μίλησε για τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη και κατακεραύνωσε τον πολιτικό κόσμο και τα νέα μέλη της επιτροπής της Eurovision.
 
Ο νέος δημοτικός σύμβουλος αποκάλυψε πως έμαθε για τον αποκλεισμό του Θεοχάρη, από το διευθυντή της Heaven Μακη Πουνέντη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι οι άνθρωποι της ΕΡΤ του ζήτησαν να μην παρευρεθεί στο meeting των δισκογραφικών εταιρειών, γιατί ακυρώθηκε η υποψηφιότητα τους.
 
Ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι αυτό που έγινε ήταν ανήκουστο, καθώς είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για τη Eurovision, ώσπου αποκλειστούν εξαιτίας μιας πολιτικής παρέμβασης. “Λίγο πρωτού συναντηθούν όλες οι δισκογραφικές να συζητήσουν τις λεπτομέρεις, πέφτει ένα τηλέφωνο και γίνεται μια πολιτική παρέμβαση, απαιτώντας να κοπεί ο Θεοχάρης”, είπε στο “ΟΛΑ People”.
 
Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε πως ήταν άδικο να αποκλειστεί ο Θεοχάρης, αφού διαθέτει όλο το πακέτο, καθώς έχει γεννηθεί στο Ντίσελντορφ, μιλάει άπταιστα γερμανικά και αγγλικά και έχει σπουδάσει στη Νέα Υόρκη, σκηνοθεσία, χορό, τραγούδι και υποκριτική. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είχε γίνει ήδη προετοιμασία για τη Eurovision, καθώς είχαν ετοιμάσει το τραγούδι “Never give up” σε στίχους της Αλεξάνδρας Ζάκα και με μουσική που θα έγραφε ο Στέφανος Κορκολής.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε