Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρε το joypad από το αγόρι σου: Οι γυναίκες παίζουν και χάνουν …κιλά!

Πάρε το joypad από το αγόρι σου: Οι γυναίκες παίζουν και χάνουν …κιλά!

Αν μέχρι τώρα σε εκνεύριζε που καθόταν με τις ώρες μπροστά σε μια τηλεόραση, πάρε την εκδίκησή σου. Video Games για να διασκεδάσεις και να κάνεις τέλειο σώμα!

Αν μέχρι τώρα σε εκνεύριζε που καθόταν με τις ώρες μπροστά σε μια τηλεόραση πάρε την εκδίκησή σου. Video Games για να διασκεδάσεις και να κάνεις τέλειο σώμα.

Είναι ότι πιο Hot στο χώρο των παιχνιδιών. Ξέχνα τα βαρετά παιχνίδια και μπες στον κόσμο της διαδραστικότητας. Με τα ειδικά τηλεχειριστήρια οι κινήσεις σου θα αναπαριστώνται στην τηλεόραση. Παίξε, διασκέδασε και… χάσε κιλά λοιπόν.
Εμείς επιλέξαμε παιχνίδια από όλες τις κονσόλες της αγοράς. Διάλεξε εκείνο που επιθυμείς και ξεκίνα το fit παιχνίδι.

Wii Fit Plus

Χρησιμοποίησε το διασκεδαστικό διαδραστικό Wii για να αποκτήσεις μέση δαχτυλίδι από την άνεση του σπιτιού σου. Πρόσεξε γιατί το πρόγραμμα είναι ένας αυστηρός personal trainer που δεν θα σου χαριστεί. Αν δεν επιστρέψεις επάνω στο Fit Board την μέρα και ώρα που πρέπει, θα υποστείς τις συνέπειες. H Νintendo είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργησε παιχνίδια διαδραστικά, τα οποία και έφεραν ξανά τις γυναίκες στα video games.
 
Κάνε μια σειρά από ασκήσεις… όπως χούλα χουπ, Skate Board, Yoga και πολλά άλλα. Το ειδικό board στο οποίο και πατάς μετράει το βάρος σου και σου δείχνει με ειδικό γράφημα την πρόοδό σου για όσο διάστημα χρησιμοποιείς το παιχνίδι.
 


 


Zumba Video Game

Σου αρέσει ο χορός. Θα ήθελες να τον συνδυάσεις με τη γυμναστική και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού σου; Το ολοκαίνουριο παιχνίδι fitness που μπορείς να βρεις για όλες τις παιχνιδομηχανές (Playstation, Xbox, Wii) θα σε μυήσει στα μυστικά της πιο hot χορευτικής-fitness τάσης των τελευταίων ετών.

Φόρα τα ειδικά βραχιόλια που θα αναπαριστούν τις κινήσεις σου στην οθόνη και θα σε μάθουν τα 9 διαφορετικά χορευτικά στιλ της Zumba: Reggaeton, Merengue, Salsa, Cumbia, Hip-Hop, Mambo, Rumba, Flamenco και Calypso. Όσο πιο καλά κάνεις τα βήματα, τόσο πιο ενθουσιώδες γίνεται το κοινό και σου δίνει κουράγιο να… συνεχίσεις!
 



 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε