Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρέλαση επωνύμων από τη Μύκονο! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

“Βούλιαξε” το κυκλαδίτικό νησί από τους celebrities για μια ακόμη φορά

Μπορεί οι περισσότεροι να αρχίζουν να επιστρέφουν σιγά σιγά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο, για πολλούς celebrities το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη και γι’ αυτό συνεχίζουν ακάθεκτοι τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά.

 
Η Μύκονος ήταν και αυτήν τη φορά ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των διασήμων και πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν ακόμη και για ένα διήμερο στο “νησί των Ανέμων”. Οι βουτιές στα γαλανά νερά, οι χρυσαφένιες παραλίες και η έντονη νυχτερινή ζωή δεν αφήνουν άλλωστε ασυγκίνητους τους celebrities της εγχώριας, αλλά και της διεθνούς showbiz.
 
Για να δούμε όμως, ποιοι ήταν αυτοί που πέρασαν από τη Μύκονο τις προηγούμενες μέρες και έκαναν τις βουτιές τους στην Ψαρρού και τις βόλτες τους στα Ματογιάννια;
 
Η Μιμή Ντενίση πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο νησί του Αιγαίου και απόλαυσε την καλή παρέα των φίλων της. Η γνωστή ηθοποιός εμφανώς μαυρισμένη και πάντα σικ, βρέθηκε με φίλους και γνωστούς της στα σοκάκια της Μυκόνου και απόλαυσε το ποτό της σε ένα από τα γνωστά μπαράκια της περιοχής.

 
Η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν μια από τις πιο σέξυ παρουσίες που πέρασαν από τα στενά σοκάκια της Μυκόνο και άναψε φωτιές. Φορώντας ένα καυτό λευκό σορτσάκι και ένα μακρύ polo πουκάμισο, η νεαρή παρουσιάστρια έκανε τις βόλτες της παρέα με τη φίλη της. Η Έλενα μετά από μια κουραστική τηλεοπτική χρονιά φαίνεται πως απόλαυσε τις διακοπές της. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, την είχαμε δει στη Μύκονο και μαζί με την Κατερίνα Καινούριου.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε