Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Paris, London, Milan Street Fashion Cam! Όλη η μόδα στους δρόμους…

Paris, London, Milan Street Fashion Cam! Όλη η μόδα στους δρόμους…

H μόδα της Άνοιξης βρίσκεται εξω στους δρόμους και λέγεται street fashion! Δες τα πιο στιλάτα looks και πάρε styling ιδέες για έξυπνους συνδυασμούς…

H μόδα τα τελευταία χρόνια έχει βρει εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνεί με το ευρύτερο κοινό τα νέα της trends κι αυτό οφείλεται στους fashion φωτογράφους που βγήκαν στους δρόμους και απαθανάτισαν τα πιο καλοντυμένα κορίτσια. Η γυναικεία φύση ανέκαθεν ήθελε τον καλλωπισμό και πόσω μάλλον όταν κυκλοφορείς σε μεγάλες πρωτεύουσες και πλέον ξέρεις πως ο φωτογραφικός φακός με ένα “κλικ” μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Πάρε για παράδειγμα την Alexa Chung που με το στιλάτο ντύσιμό της κατάφερε να γίνει πρότυπο για πολλές κοπέλες αλλά και να αναδειχθεί σε μία από τις γυναίκες που εμπνέει όλες εμάς στο τι να φορέσουμε.

Το TLIFE βγαίνει έξω στους δρόμους και απαθανατίζει πάντα τα κορίτσια με ωραίο στιλ και ντύσιμο με άποψη. Αν θέλεις να στείλεις τη δική σου in fashion φωτογραφία μπορείς στο tlifenow@gmail.com και να μπεις στην παρέα μας με τις καλοντυμένες της Ελλάδας.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δεις όλη τη μόδα της Άνοιξης να κυκλοφορεί στους δρόμους μεγάλων πόλεων και να σου δίνει έμπνευση για το πως να συνδυάσεις κι εσύ τα ρούχα σου φέτος.

Δες φωτογραφίες και διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε