Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

PCA Skin: Τα νέα χημικά peeling δεν αφήνουν σημάδια! Τόσο που πας γραφείο την επόμενη μέρα!

PCA Skin: Τα νέα χημικά peeling δεν αφήνουν σημάδια! Τόσο που πας γραφείο την επόμενη μέρα!

Έχεις κάνει ποτέ peeling; Τότε θα ξέρεις ότι θα πρέπει να πάρεις άδεια από την δουλειά σου. Ή τουλάχιστον παλιά, γιατί τώρα όλα άλλαξαν!

Αν έχεις κάνει ποτέ χημικό peeling σίγουρα θα ξέρεις ότι πρέπει να οργανώσεις το πρόγραμμά σου σωστά. Να το κάνεις για παράδειγμα την Πέμπτη, να μπορείς να πας και την Παρασκευή στο γραφείο και το Σαββατοκύριακο που το δέρμα σου θα είναι κόκκινο κι ερεθισμένο θα είσαι σπίτι έτσι κι αλλιώς. Ναι, η διαδικασία είναι αυτή ακριβώς. Ή, τουλάχιστον, ήταν. Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος Skouras Med μόλις μου μίλησε για τα χημικά Peelings Νέας Γενιάς PCA Skin. Και παρακάτω θα βρεις όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να ξέρεις πριν βάλεις κάτω ημερομηνίες και προγράμματα για να κανονίσεις το επόμενο ραντεβού σου για χημικό peeling.

Τι είναι τα PCA Skin Peelings;
Η PCA SKIΝ από τις ΗΠΑ, η εταιρεία που προτείνεται από την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικής Προσώπου, προσφέρει πλέον και στην Ελλάδα τα χημικά peelings νέας γενιάς. Τα χημικά peelings όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης TCA (τριχλω­ροξικού οξέος), προκαλούν ερεθισμούς, απολέπιση, ερυθρότητα, κλπ.

Τα χημικά peelings νέας γενιάς δεν τραυματίζουν το δέρμα. Αντίθετα, προκαλούν αναγέννηση των κυττάρων μέσω του συνδυασμού διαφορετικών, ευεργετικών οξέων, που σε κατάλληλες αναλογίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε προσώπου, αναζωογονούν το δέρμα και αντιμετωπίζουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά προβλήματα.

Με άλλα λόγια, η θεραπεία εξατομικεύεται απολύτως, δεν στηριζόμαστε πλέον σε μία ουσία –που προκαλεί απολέπιση- αλλά σε ποικιλία δραστικών ουσιών και οξέων που προσαρμόζονται στις ανάγκες του δέρματος. Η θεραπεία διαμορφώνεται, δηλαδή για το κάθε άτομο.

Ταιριάζουν στον τύπο μου;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε