Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

People’s Choice Awards! Ψήφισε την star με το καλύτερο make up και hair styling!

People’s Choice Awards! Ψήφισε την star με το καλύτερο make up και hair styling!

Το πρώτο red carpet event του ’13 είναι γεγονός! Σειρά σου να ψηφίσεις την star με το καλύτερο make up και hairstyling!

Το πρώτο red carpet event του 2013 είναι γεγονός! Οι stars ντύθηκαν, έκαναν τέλειο make up, εντυπωσιακά hair styling και πήγαν να παραλάβουν το βραβείο τους στο People’s Choice Awards που οργανώθηκε στο Los Angeles. Εκεί δεν είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε. Αλλά γιατί να μην δημιουργήσουμε μια νέα ευκαιρία; Παρακάτω θα δεις τα beauty looks των stars από την προχθεσινή βραδιά και πιο κάτω θα ψηφίσεις εσύ αυτή που σου άρεσε περισσότερο.
PS: … και κάπως έτσι δημιουργήσαμε τα TLIFE’s Choice Beauty Awards. Χα!

Taylor Swift

src=https://www.tlife.gr/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/taylor_swift.jpg

H Taylor Swift, η οποία είναι και μια από τις αγαπημένες μας (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) επέλεξε για τα People’s Choice Awards ένα απαλό smokey eye με γήινα χρώματα, έβαψε τα χείλη της με ένα απαλό χρώμα και τόνισε τα μήλα της με λάμψεις και ένα touch τερακότα. Σε άλλα νέα, κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης τραγουδίστριας country μουσικής.

Emma Watson

src=https://www.tlife.gr/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/emma_watson.jpg

Η Emma Watson η οποία κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης ηθοποιού δραματικής ταινίας, ήταν από τις λίγες celebrities που επέλεξε να τονίσει τα χείλη αντί για τα μάτια της. Για τα μάτια της επέλεξε μια σκιά σε βερικοκί απόχρωση, έβαλε μαύρο περίγραμμα και τόνισε τα χείλη της με ένα ματ τριανταφυλλί κραγιόν. Εξάλλου, η Emma Watson είναι το πρόσωπο της Lancome κι έχει ενημερωθεί ότι τα ματ χείλη είναι το big thing της ερχόμενης Άνοιξης. Όσον αφορά τα μαλλιά της, τα άφησε χαλαρά πιασμένα σε ένα half up.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε