Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Percentage”: Ένα… ”νέο”, πολλά υποσχόμενο συγκρότημα!

Δες φωτογραφίες και βίντεο!

Oι ”Percentage”, που αποτελούνται από τον Γιάννη, τον Domenik, την Μαριάννα, τον Δημήτρη και το Βασίλη, είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα της πόλης! Αν και μετρούν μόλις λίγες μέρες ”μαζί”, το τραγούδι τους ”In Shadows” έχει καταφέρει να κάνει πάνω από 2.550 κλικς στο Youtube!

Και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι τους προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς και μουσικούς χώρους και είναι επηρεασμένοι από διαφορετικά ρεύματα!

Οι πέντε τους λοιπόν, έρχονται να δώσουν μια διαφορετική πρόταση για το πώς θα ήθελαν να είναι η ροκ σκηνή σήμερα και δηλώνουν ότι η τέχνη είναι έκφραση και η έκφραση -ειδικά στις μέρες μας- δεν πρέπει να έχει σύνορα, όρια και φραγμούς.
Γι’ αυτόν το λόγο μάλιστα, μέσω των μελωδιών τους, προσπαθούν να μας ταξιδέψουν και να ξυπνήσουν μέσα μας τη δύναμη των παραισθήσεων και των πιο κρυφών μας ονείρων!

Το τραγούδι ”In Shadows” μας περιπλανά στους δρόμους ενός εναλλακτικού παραμυθιού για ενήλικες που ζουν τον έρωτα, την απομόνωση, την απόγνωση αλλά και την λύτρωση μέσα απο την αμαρτία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε