weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω αν ζεις κυρίως στο παρελθόν, στο παρόν ή στο μέλλον…

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω αν ζεις κυρίως στο παρελθόν, στο παρόν ή στο μέλλον… | Newsit.gr

Αν σε απασχολεί κάτι και χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ.

Ορισμένοι άνθρωποι είναι κολλημένοι στο παρελθόν. Άλλοι σκέφτονται κυρίως το μέλλον. Άλλοι πάλι ζουν αποκλειστικά στο παρόν, σαν να μην υπάρχει αύριο. Εσύ σε ποιο χρόνο ζεις; Την απάντηση τη δίνει για άλλη μια φορά το ζώδιό σου.

Ξέρεις ότι οι οχτώ στις δέκα σκέψεις, κατά μέσον όρο, που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, έχουν σχέση με κάτι που συνέβη στο παρελθόν ή με κάτι που πιθανολογούν ότι θα συμβεί στο μέλλον; Η προσοχή μας μένει στραμμένη στο παρόν για λίγο συγκριτικά χρόνο. Κι όμως, τελικά είναι παράλογο να δίνουμε τόση σημασία σε αυτά που έφυγαν, χάθηκαν κι έχουν μείνει στη μνήμη μας συχνά αλλοιωμένα. Όπως και δεν έχει νόημα να δίνουμε τόσο “χώρο” στο μυαλό μας σε υποθέσεις, εικασίες, ευχολόγια ή ανησυχίες για πράγματα που μπορεί και να μη συμβούν ποτέ. Εντάξει, δεν λέμε να σβήσεις το παρελθόν με ένα σφουγγάρι ή να πάψεις να ασχολείσαι με το μέλλον σου. Αλλά το βασικό είναι να βρίσκεις μια ισορροπία ώστε να μη χάνεις την απόλαυση του “τώρα” που είναι και η μόνη πραγματικότητα!

Όλα αυτά είναι ασφαλώς και θέμα χαρακτήρα. Και… αστρολογικής προσωπικότητας. Κάποια ζώδια ζουν περισσότερο προσανατολισμένα στο παρελθόν, κάποια στο παρόν και άλλα στο μέλλον. Εσύ;

ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι Κριός, έχεις πιάσει το νόημα της ζωής σαν το βίωμα της στιγμής, του “τώρα”. Και όταν απολαμβάνεις τη στιγμή, δεν αφήνεις καμιά ανησυχία για το μέλλον να σου τη χαλάσει. Βέβαια αυτό μερικές φορές σε οδηγεί στο αντίθετο άκρο: στο να φέρεσαι μερικές φορές απερίσκεπτα χωρίς να αναλογίζεσαι τις συνέπειες, σαν να μην υπάρχει αύριο. Αλλά εφόσον υπάρχει, θα δεις τότε τι θα κάνεις… Επιπλέον δεν αφήνεις ούτε τις ιστορίες από το παρελθόν να σε “χαλάνε”. Ό,τι έγινε
έγινε, και πάμε για άλλα. Άλλωστε δεν ανήκεις τυχαία στο ζώδιο που συνδέεται με τα καινούρια ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είσαι Ταύρος, για σένα η υλική και συναισθηματική ασφάλεια έχουν μεγάλη σημασία και για να τις διαφυλάξεις θέλεις να βλέπεις όσο το δυνατόν πιο μακριά. Πιστεύεις πως προβλέποντας ό,τι θα σου φέρει το μέλλον, θα είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά αν δεν είσαι προικισμένος με χαρίσματα μελλοντολόγου, η μόνη σου δυνατότητα είναι να κάνεις υποθέσεις. Και να αγχώνεσαι, χαλώντας την καθημερινότητά σου. Θα πρέπει όμως να το πάρεις απόφαση ότι πολλά πράγματα και ιδίως με τις σημερινές “ρευστές” συνθήκες, είναι και θα μείνουν έξω από τον έλεγχό σου. Πάψε λοιπόν να ζεις για το μέλλον και γύρνα στο παρόν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει έναν Δίδυμο κολλημένο στο παρόν, το παρελθόν ή το μέλλον. Και αυτό επειδή, αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο απλώς μετακινείσαι από το ένα στο άλλο και μετά στο τρίτο με… ταχύτητα φωτός. Ακριβώς όπως είσαι αεικίνητος στον χώρο και αλλάζεις διαρκώς το επίκεντρο της προσοχής σου, έτσι και το μυαλό ή η καρδιά σου δεν μένουν για πολύ σε κάποιο σημείο του χρόνου. Θα σκεφτείς με νοσταλγία κάτι από τα παλιά, αλλά θα επιστρέψεις αμέσως στο τόσο ενδιαφέρον παρόν, μέσα στο οποίο μπορείς να κυοφορήσεις μια ενδιαφέρουσα ιδέα για το μέλλον. Και μακάρι να μπορούσες να τα κάνεις όλα αυτά ταυτόχρονα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος λατρεύει το παρελθόν, το οποίο, σε αντίθεση με το μέλλον είναι οικείο και ασφαλές. Επίσης του προσφέρει τη δυνατότητα να βυθιστεί σε αναμνήσεις είτε νοσταλγικές είτε πονεμένες. Και τα δυο είδη του αρέσουν, καθώς του επιτρέπουν να χαθεί σε ονειροπολήσεις, παραμερίζοντας το πιθανά ενοχλητικό παρόν και το πιθανά ανησυχητικό μέλλον. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, ίσως πολλές φορές να ευχήθηκες να υπάρχει μια χρονομηχανή, που να σε μεταφέρει στον παλιό καλό καιρό. Μια που δεν την έχεις, αρκείσαι στα αμέτρητα ενθύμια από το παρελθόν, που φυλάς με θρησκευτική ευλάβεια, και σε βοηθούν να μεταφερθείς εκεί με την ομολογουμένως πλούσια φαντασία σου.

ΛΕΩΝ
Αν είσαι Λέων, ξέρεις ότι ο θρίαμβος έχει μόνο ένα χρόνο: τον ενεστώτα. Οι δάφνες που έδρεψες στο παρελθόν απλώς επιβεβαιώνουν πόσο μοναδικό πλάσμα είσαι, αλλά δεν κολλάς σε αυτές. Το “εδώ και τώρα” είναι που μετράει. Οποιαδήποτε στιγμή του παρόντος κι αν περάσεις μέσα στην αφάνεια είναι μια χαμένη στιγμή στη ζωή σου και δεν σου αρέσει να χάνεις πουθενά. Έτσι, αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα όπως έρχεται, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Ασφαλώς όμως δεν γίνεται να παραβλέψεις και το μέλλον. Θα χρειαστεί να προετοιμάσεις την επόμενη θριαμβευτική σου εμφάνιση, παρόλο που για σένα είναι κάτι πανεύκολο, αφού είσαι γεννημένος για κάτι τέτοια.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

#TAGS MM