weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι να κάνεις για να ακούσεις την πολυπόθητη πρόταση γάμου…

Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι να κάνεις για να ακούσεις την πολυπόθητη πρόταση γάμου…

Νιώθεις ότι έφτασε η ώρα να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Κι ενώ εσύ αρχίζεις να ονειρεύεσαι νυφικά και να ακούς τις καμπάνες της Εκκλησίας, εκείνος ακούει χειροβομβίδες να σκάνε. Εδώ λοιπόν, υπάρχουν μερικές μικρές συμβουλές -με μια δόση χιούμορ βεβαίως βεβαίως- για να βοηθήσεις τον καλό σου να γονατίσει και να σου προσφέρει το πολυπόθητο δαχτυλίδι!

Αν όμως θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για το που, πως, πότε…

Κριός
Τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι κι αυτό ισχύει σίγουρα για τον Κριό. Για αυτό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να «παίξεις» λίγο με το πνεύμα αντιλογίας που τον χαρακτηρίζει! Άλλαξε τακτική και πείσε τον ότι δεν είσαι τώρα για παντρειές! Προσποιήσου πως δίνεις προτεραιότητα στην καριέρα σου και κάνε τον να πιστέψει πως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά σου. Όταν του πεις άσπρο, εκείνος θα πει μαύρο, εγγυημένη κι αλάνθαστη μέθοδος.

Ταύρος
Δεν θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα ο Ταύρος. Αυτό που ζητάει είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. Είναι ως χαρακτήρας υπέρ του γάμου και της οικογένειας, μπορεί όμως να το αναβάλει, επειδή έχει βολευτεί στην τωρινή κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις ότι αν θέλει να σε κρατήσει, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: να ανεβείτε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Και βέβαια, καλό θα είναι να του θυμίσεις τις φοροαπαλλαγές που θα έχετε ως οικογένεια! Έτσι, αγγίζεις άλλη μία ευαίσθητη χορδή του! Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

Δίδυμοι
Είναι ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση. Ένας Δίδυμος είναι μεγάλη πρόκληση. Εκείνο που μπορείς να κάνεις, είναι να μιλάς για το γάμο σου αόριστα, σαν να είναι κάτι μακρινό αλλά σίγουρο και φυσικά, στα μελλοντικά σου σχέδια να μην συμπεριλαμβάνεις εκείνον στη θέση του γαμπρού! Φρόντισε ακόμη, αυτές οι μικρές κουβεντούλες να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Δύσκολα θα μπει σε έναν γάμο και ο μόνος λόγος για να το τολμήσει είναι να φοβηθεί ότι θα σε χάσει! Είναι κτητικό άτομο και ζηλεύει αρκετά… Αν καταλάβει ότι σκέφτεσαι το γάμο, αλλά χωρίς να του ζητάς να σε παντρευτεί, τότε σίγουρα θα αναγκαστεί να το προτείνει εκείνος!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός κι έχει γεννηθεί με έμφυτη την ιδέα πως προορισμός του ανθρώπου είναι να κάνει οικογένεια! Το πιο πιθανό είναι πως έχει ήδη αγοράσει το δαχτυλίδι και περιμένει την κατάλληλη στιγμή.
Το μόνο που χρειάζεται από εσένα είναι να τον κάνεις να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια κοντά σου. Γίνε όσο πιο ρομαντική μπορείς και κάνε τον να πιστέψει με σιγουριά ότι νιώθεις περήφανη πλάι του και ότι μόνο αυτό έχει σημασία για σένα. Αυτό που χρειάζεται από εσένα είναι να τον ενθαρρύνεις.

Λέων
Θα το εξαντλήσει το θέμα γάμος, πριν πάρει την απόφαση να προχωρήσει! Φοβάται, δεν ξέρει αν είναι σωστή η επιλογή του κι εδώ ακριβώς εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις να το συντομεύει όλο αυτό. Μπορείς μάλιστα να το κάνεις με δυο τρόπους. Η μια περίπτωση είναι να δείξεις ότι εσύ φοβάσαι ακόμη πιο πολύ τη σοβαρή δέσμευση κι ότι αμφιβάλεις, οπότε θα θελήσει να σε καθησυχάσει και να σε βεβαιώσει ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα, κάνοντάς σου την πολυπόθητη πρόταση. Η δεύτερη περίπτωση, είναι να πείσεις κάποιον κοινό σας φίλο να του βάλει ιδέες για μια πρόταση σε δημόσιο χώρο, όπου όλοι θα θαυμάσουν την πρωτότυπη κίνησή του! Και οι δυο περιπτώσεις πάντως, θα οδηγήσουν σίγουρα σε ένα πανάκριβο μονόπετρο!

Διάβασε τα υπόλοιπα στο TLIFE

#TAGS MM