Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μακρής

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μακρής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από τις εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα

Έφυγε χθες από τη ζωή ο ηθοποιός Χρήστος Μακρής σε ηλίκια 46 ετών. Τον τελευταίο καιρό  είχε επιδεινωθεί αρκετά η κατάσταση της υγείας του. Ο Χρήστος ήταν υπέρβαρος κάτι που του είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου ο ηθοποιός που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Λατσείου από τη 1η Νοέμβρη, απεβίωσε χθες το απόγευμα στις 16:45.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού δεν επιθυμεί να δοθούν στη δημοσιότητα τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τον Χρήστο τον γνωρίσαμε όλοι από τις εμφανίσεις του στο Alter, στις εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα.

Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καλή. Ο Χρήστος είχε πάρει πολλά κιλά με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία του και να κινδυνεύσει να χάσει τα πόδια του. Ο ίδιος σε μια συγκλονιστική εξομολόγησή του στην Τατιάνα Στεφανίδου είχε πει ότι η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση γιατί δεν έβρισκε δουλειά,τον έκανε να πάρει πολλά κιλά, τα οποία τον καθήλωσαν στην αναπηρική πολυθρόνα.

Δες την συγκλονιστική συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Στην εκπομπή η Τατιάνα με την βοήθεια των ειδικών προσπάθησε να βοηθήσει το Χρήστο τόσο να αδυνατίσει όσο και να ενισχύσει την ψυχολογία του.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού επιδεινώθηκε.

To ΤLIFE επικοινώνησε με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Bασίλη Ευδαίμων, ο οποίος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με λυγμούς μας είπε: ”Είχα την ελπίδα και την αγωνία ότι έκανε πλάκα γιατί συνήθιζε να μας κάνει παιχνιδάκια. Μου έλεγε διάφορα κατά καιρούς και δεν τον έπαιρνα στα σοβαρά γιατί πίστευα ότι δεν τα εννούσε. Μου είχε αναφέρει ότι αν τυχόν έφευγε από τη ζωή, ήθελε αντί για στεφάνια να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός στο Χαμόγελο του Παιδιού και να πάνε όλα τα χρήματα εκεί”.

Οι γείτονες του Χρήστου είναι όλοι συγκλονισμένοι με το γεγονός. Η μητέρα του ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα γιατί είναι κατάκοιτη. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30 στο Γ’ Νεκροταφείο.
 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε