Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πήγε στο νοσοκομείο αφού έκανε χρήση ναρκωτικών αξίας 20.000 δολαρίων!

Η υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Τι λέει η πορνοστάρ που ήταν μαζί του;

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο πολύ γνωστός ηθοποιός και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς αστέρες του Χόλιγουντ, Charlie Sheen. Μια πορνοστάρ που διασκέδαζε μαζί του και με την παρέα του λίγο πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο είπε σήμερα στην ΤΜΖ ότι “είχε χάσει εντελώς το μυαλό του!”.

Η 22χρονη Kacey Jordan είπε ότι δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον διάσημο ηθοποιό ο οποίος μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου τις πρώτες πρωινές ώρες υποφέροντας από κοιλιακούς πόνους.

Σύμφωνα με τον παραγωγό της κωμικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο Charlie Sheen στην Αμερική, Mark Burg, ο ηθοποιός έχει επιστρέψει πλέον σπίτι του και νιώθει χαρούμενος και ανακουφισμένος ενώ μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς την ερχόμενη Τρίτη.

Ωστόσο, το συγκλονιστικό στοιχείο στο γεγονός είναι ότι η νεαρή πορνοστάς κατήγγειλε ότι βρισκόταν στο σπίτι του ηθοποιού στο Beverly Hills επό 36 ώρες και αυτός μαζί με την παρέα του έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών αξίας 20.000 δολαρίων!

“Την κοκαϊνη την έφερε ένας άντρας πολύ καλοντυμένος και σοβαρός. O Charlie τον είχε πάρει τηλέφων την Τετάρτη και του ζητησε να τα φέρει. Μιλάμε για τεράστια ποσότητα. Και μετά ο Charlie έκανε κοκαϊνη από την πίπα του και έβλεπε αισθησιακές ταινίες μαζί μου και με τις φίλες μου επί δυο ολόκληρες ώρες”.

Επίσης, η πορνοστάρ δήλωσε ότι ο Charlie προσφέρθηκε να της αγοράσει σαν δώρο μια Bendley αφότου η πρώτη εκδήλωσε τον θαυμασμό της για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όταν το είδε να το κάνει δώρο ο ηθοποιός σε μια άλλη. Είπε ακόμη ότι της ζήτησε να κάτσει λίγο παραπάνω καθώς αυτός και η παρέα του “είχαν ανάγκη από μια ξανθιά”΄.

Η 22χρονη που εχει προσλάβει δικηγόρο για την υπόθεση πρόσθεσε στα μέσα ότι είχε φύγει πολύ πριν καλέσουν ασθενοφόρο. “Έπρεπε να φύγω γιατί δεν άντεχα άλλο να συνεχίσω έτσι”, δηλώνει.

Η κλήση στο ασθενοφόρο έγινε από τον γείτονα και φίλο του Dr Paul Nassif ο οποίος είναι και σύζυγος μιας από τις πρωταγωνίστριες της σειράς “Νοικοκυρές σε Απόγνωση”, Adrienne Maloof. Ο ίδιος ειδοποιήθηκε από κάποιον μέσα από το σπίτι του Sheen αλλά δεν γνωρίζει ποιος ακριβώς ήταν.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η πορνοστάρ στο Twitter της την περασμένη Τετάρτη μέσα από το σπίτι του Sheen.

Aπό το νοσοκομείο ένας εργαζόμενος επιβεβαιώνει: “Πράγματι είχαμε μια κλήση από το σπίτι του κυρίου Sheen στις 6.35 και στείλαμε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σπίτι του ηθοποιού στις 7”.

Σύμφωνα με την ΤΜΖ, δύο νεαρά κορίτσια έφευγαν από το σπίτι του Sheen την στιγμή που ο ίδιος μεταφερόταν από τους νοσοκόμους με το φορίο μέσα στο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το “Radar”, η δεύτερη κοπέλα είναι η 19χρονη star Melanie Rios η οποία έλεγε μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ότι βρισκόταν στο σπίτι του γιατρού.

Αυτή είναι η δεύτερη νεαρή που φημολογείται ότι πέρασε την βραδιά στο σπίτι του ηθοποιού πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.
Σύμφωνα με έναν πολύ καλό φίλο του Sheen που μίλησε στον τύπο “ο Sheen δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Νομίζει ότι δεν θα πεθάνει ποτέ! Συνεχώς λέει, βγάζω 2 εκατομύρια δολάρια την εβδομάδα, η σειρά πηγαίνει τέλεια, εγώ είμαι συνεπής στη δουλειά μου οπότε που είναι το πρόβλημα”.

Μετά τον χωρισμό του με την τελευταία του σύζυγο, Brook Mueller όλοι αναφέρουν ότι ο Sheen έχει πάρει την κατηφόρα. Μπλέκει συνεχώς σε σκάνδαλα για ναρκωτικά, ενώ μια εβδομάδα πριν το συμβάν είχε περάσει στο Las Vegas, πάλι με πορνοστάρ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε