Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Pilates για sexy χέρια! Ασκήσεις από τη Μάντη Περσάκη για να διώξεις τα αντιαισθητικά μπρατσάκια…

Pilates για sexy χέρια! Ασκήσεις από τη Μάντη Περσάκη για να διώξεις τα αντιαισθητικά μπρατσάκια…

Μήπως σε ενοχλούν τα μπράτσα σου; Δεν έχεις παρά να κάνεις αυτές τις ασκήσεις…

Νιώθεις ότι τα μπρατσάκια σου δεν είναι όσο ωραία θα ήθελες; Νιώθεις άβολα με τα αμάνικα ή τα στράπλες; Μην χάνεις χρόνο. Ξεκίνησε τις ασκήσεις… Ξεκίνησε pilates…

Η Μάντη Περσάκη έχει ετοιμάσει για εσένα ένα σετ ασκήσεων για να τονώσεις τους δικέφαλους, να μειώσεις τη χαλάρωση στα μπρατσάκια και να νιώθεις υπερήφανη για τα χέρια σου.

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη σου δείχνει 5 ασκήσεις που αν τις ακολουθήσεις προσεκτικά θα είσαι έτοιμη για το φετινό καλοκαίρι.

Πώς θα κάνεις τις ασκήσεις

Πριν κάνεις τις ασκήσεις μην αμελήσεις το ζέσταμά που θα προστατεύσει τους μύες και τις αρθρώσεις σου. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις ασκήσεις.

– Κράτησε στο μυαλό σου σε όλη τη διάρκεια της άσκησης τον εξής κανόνα: Εισπνέεις βαθιά στην πρώτη θέση της άσκησης και εκπνέεις στο τελείωμα – και το πιο δύσκολο μέρος της.

– Κάνε 10 επαναλήψεις, μένοντας στην τελική θέση για 10 δευτερόλεπτα. Μέτρησε από μέσα σου 1001, 1002… έως το 10010 για να κρατάς τον ίδιο χρόνο κάθε φορά!

– Καλό είναι να μην αμελείς το μάθημα Pilates 3 φορές την εβδομάδα, αν θέλεις τα αποτελέσματα να είναι πιο άμεσα και θεαματικά.

Δες τις “κινούμενες” ασκήσεις στις φωτογραφίες παρακάτω και μάθε πως θα τις εκτελέσεις…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε