Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της ταινίας “Αν” του Χρ. Παπακαλιάτη!

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της ταινίας “Αν” του Χρ. Παπακαλιάτη!

Το TLIFE στην πρεμιέρα της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του γνωστού ηθοποιού…

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο έκανε χθες το βράδυ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσιάζοντας την πρώτη πολυαναμενόμενη κινηματογραφική του ταινία. Το TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα του “Αν” στα Village Cinemas, από όπου παρέλασαν πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Χριστόφορος Παπακαλιάτης και Μαρίνα Καλογήρου υποδέχτηκαν τους διάσημους φίλους τους και περίμεναν με ανυπομονησία τις πρώτες κριτικές για την ταινία.

Αγγελική Νικολούλη, Χρ. Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Μαρία Σολωμού

 

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η Ναταλία Γερμανού και ο Λάκης Λαζόπουλος από τον Alpha, αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα και τον Γιώργο Λιανό, που συμπαρουσιάζουν την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στο Sfera.

 

Ο Σάκης Ρουβάς, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Θάλεια Προκοπείου και πολλοί ακόμη επώνυμοι παρακολούθησαν την ταινία.

Θοδωρής Αθερίδης, Ελένη Μενεγάκη, Χρ. Παπακαλιάτης, Σμαράγδα Καρύδη

 

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Θέμις Μπαζάκα

 

Δες στο TLIFE όλους τους διάσημους που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του “Αν”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε