Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποια είναι τα staple foods και τι πρέπει να κάνεις για να μην δυναμιτίσουν τη σιλουέτα σου;

Ποια είναι τα staple foods και τι πρέπει να κάνεις για να μην δυναμιτίσουν τη σιλουέτα σου;

Όλοι έχουμε κάποιες τροφές που είναι μόνιμα κολλημένες – σαν με post-it – στο μυαλό μας. Ανακάλυψε τα ελληνικά top-staple foods και μάθε πώς θα βελτιώσεις τη διατροφή σου.

Ποια τρόφιμα δεν λείπουν ποτέ από τη λίστα που ετοιμάζεις για το super makert; Ποια προϊόντα έχουν μόνιμη θέση στα ντουλάπια σου; Eίναι το ψωμί, τα μακαρόνια ή οι πατάτες; Όλοι έχουμε κάποιες τροφές που είναι κολλημένες – σαν με post-it – στο μυαλό μας.

Ανακάλυψε τα ελληνικά top-staple foods και μάθε πώς με μικρές αλλαγές στον τρόπο που τα επιλέγεις θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις καθημερινά και να διευκολύνεις το μεταβολισμό σου…

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

“Staple foods -η λέξη staple στα αγγλικά σημαίνει συρράπτω-  είναι τα τρόφιμα που καταναλώνονται καθημερινά, σαν μέρος μίας ρουτίνας, και σε ποσότητες που τα καθιστούν ένα βασικό κομμάτι της διατροφής ενός ατόμου ή ενός πληθυσμού, που καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι των ενεργειακών αναγκών και των αναγκών σε θρεπτικά συστατικά” εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ STAPLE FOOD;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε