Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ποια είναι τα “Sunshine girls” του Alpha και γιατί “πάγωσαν” τα γυρίσματα;

Διάβασε μόνο στο TLIFE ποιες είναι οι πέντε γυναίκες του Alpha που σύντομα θα παρακολουθούμε τις ζωές τους και γιατί “πάγωσαν” τα γυρίσματα…

Eδώ και ενάμιση μήνα περίπου ξεκίνησαν τα γυρίσματα του reality “Sunshine girl”. Τα δικαιώματα της εκπομπής έχει αγοράσει ο Alpha και έχει αναλάβει μία εταιρεία παραγωγής να γυρίσει τα επεισόδια αυτά που εγκρίνει κάθε φορά το κανάλι της Κάντζας.

Στην εκπομπή πρόκειται να δούμε πέντε γυναίκες στην καθημερινή τους ζωή, στις περιοχές που ζουν και κινούνται . Μοιάζει με το reality του ΑΝΤ1, αλλά όλα θα είναι πιο λιτά. Για πρώτη φορά γράφονται τα ονόματα των γυναικών που συμμετέχουν στην εκπομπή “Sunshine girls”, πάμε να τις γνωρίσουμε λοιπόν.

Η πρώτη είναι Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος W.I.N και μένει στη Βούλα, η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, μοντέλο και ιδιοκτήτρια μαγαζιού ρούχων και μένει στο Καλαμάκι, η Χριστίνα Κοντοβά ιδιοκτήτρια εταιρείας μαγιώ και μένει στην Άνω Βούλα,  τέταρτη η Μαίρη Αλεξίου ιδιοκτήκτρια gallery που κινείται στην περιοχή του Κολωνακίου και τέλος η Ειρήνη Λαιμού(της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών) πτυχιούχος ναυτιλιακής σχολής που τη βλέπουμε να κινείται στην περιοχή της Γλυφάδας. Η Ειρήνη συμμετείχε και στην ταινία του Σάκη Ρουβά “Alter Ego”.                        

                                                    Γιατί πάγωσαν τα γυρίσματα;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, το άτομο που είναι υπεύθυνο για την εκπομπή απέναντι στο κανάλι της Κάντζας και ανήκει στην εταιρεία παραγωγής δε διαχειρήστηκε σωστά την ιστορία του συγκεκριμένου consept με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά λάθη που έχουν κοστίσει οικονομικά.
 
Χτες ήταν η πέμπτη φορά που η εταιρεία παραγωγής ξαναπαράδωσε το πρώτο επεισόδιο μετά απο διορθώσεις. Τα γυρίσματα έχουν παγώσει εδώ και δύο εβδομάδες και μάλιστα παραιτήθηκε και ο αρχισυντάκτης. Στο συμβόλαιο υπάρχει ο όρος πως η εκπομπή δεν πρόκειται να έχει παρουσιαστή.

Τα γυρίσματα προφανώς και θα συνεχιστούν κανονικά μόλις λυθούν αυτά τα προβλήματα και ο Alpha δει τα αποτελέσματα που θέλει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε