Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ποια ήταν η Μαριάννα Νάτσου, το χαμογελαστό κορίτσι που σκοτώθηκε

Έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο κορίτσι της κοσμικής Αθήνας. Η καλή της φίλη Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στο TLIFE για τη Μαριάννα και για το ποια ήταν τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Στο πένθος έριξε την κοσμική Αθήνα ο χαμός της Μαριάννας Νάτσου, το βράδυ της Κυριακής. Η 28χρονη κοπέλα που είχε ξεχωρίσει για το ήθος και την καλοσύνη της, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

 
Τα ξημερώματα της Κυριακής, επιστρέφοντας από το πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η άτυχη κοπέλα επέβαινε σε ένα mini cooper στη θέση του συνοδηγού, όταν το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε μία κολώνα στη Ποσειδώνος και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα. Ο οδηγός του οχήματος, Σάκης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο.
 
Η Μαριάννα ήταν ένα κορίτσι πολύ αγαπητό σε όλους, πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους φίλους της, η ψυχή των κοσμικών γκαλά. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ήταν εκεί και έδινε ελπίδα σε όλους. Η ίδια αν και άνηκε σε πλούσια οικογένεια δεν πίστευε πως τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία, αντίθετα ήταν πολύ απλή και φιλική με όλους. Όσοι την γνώριζαν μιλούν για τον καλό της χαρακτήρα και έλεγαν πως “η Μαριάννα ήταν η χαρά της ζωής”.

Στο TLIFE μίλησε η καλή της φίλη Μαρίνα Βερνίκου: “Δεν έχω ξαναγνωρίσει τόσο σπάνιο κορίτσι, ήταν πολύ γλυκό και καλό παιδί. Πρόσφατα είχε βρει μία δουλειά στο Λονδίνο, στον οίκο του Alexander McQueen, τώρα είχε επιστρέψει για να μαζέψει τα πράγματά της. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι, τι να πω…”
 

Η Μαριάννα έκανε παρέα με τον Πάρη Κασιδόκωστα, το Νάσο Παππά, τη Νάνσυ Λεονάρδου κ.ά.
Ανάμεσα στους αγαπημένους φίλους της ήταν και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δυο τους έβγαιναν αρκετά συχνά και πήγαιναν σε νυχτερινά κέντρα και καλοκαιρινά club για να διασκεδάσουν.
 
Από μικρή ηλικία ασχολούταν με τις επιχειρήσεις των γονιών της (η οικογένειά της έχει καταστήματα με ρούχα). Πριν από δύο χρόνια μάλιστα αποφάσισε να ανοίξει cafe-bar στη Γλυφάδα, στην Ιωάννου Μεταξά. Τη διακόσμησή του είχε επιμεληθεί η ίδια, αφού σπούδασε αρχιτέκτονας. Κατοικούσε στη Βουλιαγμένη και ήταν πολύ καλή φίλη με τον Πάρη Κασιδόκωστα.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, η Μαριάννα ήταν ανήσυχο πνέυμα και λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό, είχε το δικό της cafe. Για να μάθει τη δουλειά, είχε δουλέψει σε γνωστό cafe-bar στον Πειραιά. Η ίδια ήθελε να δει από κοντά όλα όσα χρειάζονταν να ξέρει για να πάει καλά το μαγαζί της κι έτσι αποφάσισε να εργαστεί εκεί αφιλοκερδώς. Πέρασε από όλα τα πόστα εργασίας και στο τέλος δούλεψε στο πλευρό του ιδιοκτήτη, για να μάθει πως γίνονται οι συναλλαγές και οι διάφορες συνεργασίες.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε