Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποια λιπαρά μας κάνουν καλό και ποια όχι; Πως τα ξεχωρίζεις;

Ποια λιπαρά μας κάνουν καλό και ποια όχι; Πως τα ξεχωρίζεις;

Κάνε τα απαραίτητα λιπαρά μέρος της υγιεινής διατροφής σου και προστάτευσε την υγεία, τη σιλουέτα και την ομορφιά σου. Ο Δημήτρης Γρηγοράκγης εξηγεί πως τα καλά λιπαρά είναι απαραίτητα για τη διατροφή σου.

Κάνε τα απαραίτητα λιπαρά μέρος της υγιεινής χειμωνιάτικης διατροφής σου και προστάτευσε την υγεία, τη σιλουέτα και την ομορφιά σου. Ο Κλίνικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκγης εξηγεί πως τα καλά λιπαρά είναι απαραίτητα για τη διατροφή σου.

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ…

Η φυσική κατάσταση είναι σημαντική για να παραμείνουμε υγιείς, για να είμαστε και να δείχνουμε καλά με το κρύο του χειμώνα. Τα τρόφιμα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, κάποια ιχνοστοιχεία, καθώς και προβιοτικά είναι σύμμαχοί μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την υγεία και την ευεξία μας απαιτείται συνολικά σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Δες λοιπόν με άλλο μάτι τη διατροφή αυτό τον χειμώνα και βεβαιώσου ότι περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι ζωτικής σημασίας. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξουμε και την σωστή ποσότητα και τον σωστό τύπο λιπαρών.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε