Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποιά θα είναι τελικά η Χιονάτη;

Για τον ρόλο του κυνηγού η κινηματογραφική εταιρία διαπραγματεύεται με τον Βίγκο Μόρτενσεν και η Σαρλίζ Θερόν για το ρόλο της κακιάς μητριάς.

Είναι η Κίρστεν Στούαρτ η πιο όμορφη από όλες; Η σταρ του “Twilight” είναι μια από τις υποψήφιες για το ρόλο της Χιονάτης στη νέα ταινία της Universal “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός”, σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς.

Υποψήφιες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και άλλες τέσσερις ηθοποιοί: η Αλίσια Βίκαντερ, η Φελίσιτι Τζόουνς, η Εμιλι Μπράουνινγκ και η εγγονή του Ελβις Πρίσλεϊ Ρίλεϊ Κιού.

Η διασκευή του παραμυθιού των αδελφών Γκρίμ αναβαθμίζει τον χαρακτήρα του κυνηγού ο οποίος γίνεται προστάτης και μέντορας της Χιονάτης.

Αλλά όπως φαίνεται θα υπάρχει και άλλη Χιονάτη στη μεγάλη οθόνη, “δια χειρός” Ταρσέμ Σίνγκ (“The Cell”), ο οποίος επίσης σκοπεύει να δώσει μια τελείως διαφορετική εικόνα της αθώας μικρής πριγκίπισσας. Στην υπόθεση της ταινίας η κακιά βασίλισσα δολοφονεί τον μπαμπά της Χιονάτης και η μικρή συμμαχεί με επτά αιμοβόρους και καβγατζήδες νάνους για να πάρει πίσω το βασίλειό της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε