Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ποιες είναι οι fitness συνήθειες της Παναγιώτας Βλαντή; Πώς διατηρείται έτσι κούκλα;

Βρίσκεται στην καλύτερη fit περίοδο της ζωής της. Η Παναγιώτα Βλαντή είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, αγαπά τη γυμναστική και ήθελε πάντα να γίνει μπαλαρίνα!

Βρίσκεται στην καλύτερη fit περίοδο της ζωής της. Η Παναγιώτα Βλαντή είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, αγαπά τη γυμναστική και ήθελε πάντα να γίνει μπαλαρίνα! Θαυμάζει τη Madonna και προσπαθεί να την ακολουθήσει στη μακροβιοτική της διατροφή. Όχι, δεν το κάνει για να προβάλει μια πιο σέξι εικόνα ως ηθοποιός! Η fitness πλευρά της υπήρχε μέσα της πολύ πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός. 

Μου ανέφερες πως είσαι στην πιο fit περίοδο της ζωής σου!
Με βρήκες σε καλή φάση για το fitness. Επειδή φέτος είμαι πιο χαλαρή από δουλειά, προσπάθησα να κάνω περισσότερα επάνω σε αυτό το θέμα. Να γυμναστώ πολύ, να προσέξω τη διατροφή μου, να διαβάσω κάποια βιβλία σε σχέση με τη διατροφή.

Είχες ποτέ στο παρελθόν πρόβλημα με τη διατροφή;

Με τη διατροφή μου πάντα είχα θέματα. Εννοώ ότι πάντα έπρεπε να προσέχω. Αλλά όχι γιατί είχα μια υστερία, αλλά επειδή ήμουν πολύ μίζερη στα φαγητά. Δεν τρώω όλα τα φαγητά, είμαι επιλεκτική. Αλλά τώρα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Γιατί με τους πολλούς γυμναστές, με τις πολλές χορεύτριες και δασκάλες χορού, έχω αλλάξει τη διατροφή μου, έχω μάθει πράγματα, έχω διαβάσει. Τώρα τελευταία διάβασα ξανά ένα πολύ παλιό αμερικάνικο βιβλίο, το Fit For Life. Φόρμα ζωής στα ελληνικά. Είναι πολύ παλιό, best seller, απλώς εγώ τώρα το ανακάλυψα. Πάντοτε κάνω διατροφή, δεν μπορώ να κάνω δίαιτα, να στερηθώ. Και δεν στερούμαι. Απλά, προσπαθώ να μην συνδυάζω λάθος τροφές. Προσπαθώ να έχω έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Διάβασε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε