Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ποιες είναι οι κυρίες των δύο πολιτικών αρχηγών που έχουν το προβάδισμα στις εκλογές

Ποιες είναι οι κυρίες των δύο πολιτικών αρχηγών που έχουν το προβάδισμα στις εκλογές

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα…

Η σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση πλησιάζει. Οι πολιτικοί αρχηγοί όλες αυτές τις μέρες έχουν εξηγήσει στις προεκλογικές τους ομιλίες τους στόχους τους και είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν για να κερδίσουν την διακυβέρνηση της χώρας. Λιγότερο ή περισσότερο, έχουμε μάθει πολλά για την καριέρα και τη ζωή των αρχηγών των κομμάτων. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι τις συντρόφους που στέκονται όλο αυτό το διάστημα -και όχι μόνο- στο πλευρό τους.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα… Η Γεωργία Κρητικού και η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τους προέδρους των δύο κομμάτων που πήραν το μεγαλύτερο ποσοστό στις προηγούμενες εκλογές, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δύο γυναίκες που επιλέγουν να βρίσκονται μακριά από τα φώτα αλλά σταθερά στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα.

20 χρόνια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι μία γυναίκα χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και την κοσμική ζωή. Ωστόσο στέκεται για τουλάχιστον 20 χρόνια στο πλάι του μεγάλου της έρωτα, συνοδοιπόρος της ζωής του και στήριγμά. Εκείνος προτιμά να την αποκαλεί χαϊδευτικά Μπέτυ.

Γνωρίστηκαν στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων απ’ όπου αποφοίτησαν και οι δύο. Μαζί ήταν στα μαθήματα, μαζί και στις καταλήψεις του ’90 – ’91. Ο χαρακτήρας της ενέπνευσε τον Αλέξη. Αυτό που τους έφερε πιο κοντά όμως ήταν η ΚΝΕ, μέλη της οποίας υπήρξαν και οι δύο.

Η 38χρονη Μπέτυ κατάγεται από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα από την Καρδίτσα και είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το στήριγμα του Αντώνη Σαμαρά

Η Γεωργία Κρητικού κρύβεται πίσω απ’ ό,τι καλό έχει κάνει, είναι η μητέρα των παιδιών του, ο άνθρωπός του. Την γνώρισε ένα απόγευμα το 1989 σε πολιτική συγκέντρωση στη Nέα Eρυθραία. Ένας έρωτας που μοιάζει βγαλμένος από ρομαντική ταινία. Η μεγάλη κόρη του επιχειρηματία Άκη Κρητικού συνόδευε το μπαμπά της στην εκδήλωση που οργάνωνε ο Μεσσήνιος βουλευτής. H νεαρή πολιτικός μηχανικός, μόλις 24 ετών τότε, έκλεψε την καρδιά του Αντώνη.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε