Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ποιο είναι το συγκινητικό μήνυμα που στέλνει η Ελενα Ακρίτα σε όλους τους πιστούς της φίλους ;

Η γνωστή δημιουργός και σεναριογράφος, με αφορμή το τέλος της “Εδέμ” έγραψε ένα αγαπησιάρικο μήνυμα για όλους όσους την έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια…

Αναμφισβήτητα η Ελενα Ακρίτα ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που πέρασαν από την ιδιωτική τηλεόραση και έγραψαν την δική τους ιστορία… Ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που η τηλεόραση τους λάτρεψε, – είτε βρέθηκαν μπροστά, είτε πίσω από τις κάμερες – , και τους χάρισε απλόχερα την επιτυχία.

Ετσι, μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία, η Ελενα Ακρίτα αποφάσισε με το τέλος των “Μυστικών της Εδέμ”, να βάλει μία τελεία, στον τηλεοπτικό της κύκλο ως δημιουργός, ως σεναριογράφος. Αποφάσισε η Ελενα, τα “Μυστικά της Εδέμ” να είναι το… κύκνειο, σεναριακό της άσμα.

Και επειδή το τέλος της “Εδέμ” μπορεί εμείς να μην το έχουμε δει ακόμα, όμως, ήδη, γράφτηκε, η Ελενα αποφάσισε σήμερα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, να στείλει ένα αγαπησιάρικο και πολύ συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους φίλους της, που τόσο χρόνια λάτρεψαν και την ίδια, αλλά και τις δουλειές της…

Τι έλεγε ,λοιπόν, το μήνυμα αυτό ;

“Σήμερα το γραφειάκι της ομάδας σεναρίου μας, ερημώνει για πάντα. Με θέα στο Πέλαγος, Βέρα στο δεξί, Μυστικά της Εδέμ… Μέσα σε χαρτόκουτα υπολογιστές, εκτυπωτές, κούπες καφέ, αναμνήσεις, γέλια, διαφωνίες, καρδοχτύπια. Εμείς φεύγουμε τώρα… Ο Κωνσταντίνος έφυγε νωρίτερα… Σε λίγο… η πόρτα θα κλείσει πίσω μας για πάντα… Τέλος εποχής !”
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε