Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποιός αντικατέστησε τον Λάρι Κινγκ!

Με δόλωμα την Οπρα, τον άνθρωπο που πουλάει όσο κανείς το CNN προσπάθησε να αντικαταστήσει επάξια τον άνθρωπο μύθο των τοκ σόου, τον Λάρι Κινγκ.

Η Όπρα Γουίνφρι λοιπόν, ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή «Piers Morgan Tonight» και πήγε στην εκπομπή με πολλά όπλα στην φαρέτρα της…

Στη διάρκεια της εκπομπής, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι σε ηλικία 14 ετών είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει επειδή ήταν έγκυος. Η αποβολή ήταν για μένα η δεύτερη ευκαιρία, εξομολογήθηκε.

Η Όπρα Γουίνφρι είπε ότι ο πατέρας της αντέδρασε υπερβολικά άσχημα μόλις έμαθε ότι η κόρη του ήταν έγκυος και έτσι θεώρησε την αυτοκτονία ως τη μόνη λύση.

Ωστόσο, όπως είπε, ποτέ δεν επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αλλά «έπινα απορρυπαντικά και έκανα όλα όσα κάνει κάποιος που δεν θέλει να πεθάνει, αλλά ζητά βοήθεια». «Όταν απέβαλα, ήξερα ότι αυτή ήταν η δεύτερη ευκαιρία που είχα» συνέχισε.

Η «βασίλισσα» των talk show αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στον επί χρόνια σύντροφό της Στέντμαν Γκράχαμ, αλλά και στο τι θα συμβεί με την τεράστια περιουσία της, όταν φύγει από τη ζωή.

«Ό,τι έχω θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού δεν έχω παιδιά. Και πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν κερδίζεις πολλά, πρέπει να δίνεις και πολλά» υποστήριξε.

Παρουσιαστής της εκπομπής που αντικατέστησε το «Σόου του Λάρι Κινγκ» είναι ο Βρετανός Πιρς Μόργκαν, πρώην εκδότης της Daily Mirror.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστός μέσω της εκπομπής «Βρετανία έχεις Ταλέντο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε