Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ποιος είναι νέος έρωτας της ”Samantha” του Sex and the City;

Ποιος είναι νέος έρωτας της ”Samantha” του Sex and the City;

Ακούει στο όνομα Kobi!

Η Kim Cattrall έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι μόνη εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να επιστρέφει σπίτι της και να την περιμένει η γάτα της.

 

Η εκρηκτική ηθοποιός Samantha από το ”sex and the city”, η οποία χώρισε τον περασμένο Μάιο από τον σεφ Alan Wyse δηλώνει ότι είναι ικανοποιημένη με τη ζωή της γιατί έχει στο πλευρό της τη μικρή της γάτα, που ακούει στο όνομα Kobi.

 

Η 53χρονη ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της: ”Το σπίτι μου είναι στο Λονδίνο γιατί εκεί βρίσκεται η Kobi, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο όταν είσαι μόνη σου να γυρίζεις σπίτι και να σε περιμένει η μικρή σου γατούλα.

 

Επιπλέον είπε στην διεθνή έκδοση του Hello ότι είναι μια χαρά με την εργένικη ζωή και ότι δεν την πειράζει που δεν έχει παιδιά. ”Είμαι μια χαρά, είμαι μια πολύ καλή θεία και έχω πολλούς φίλους με δικά τους παιδιά”

 

Η Kim έχει ήδη στο βιογραφικό της τρεις αποτυχημένους γάμους και παραδέχεται ότι είναι δύσκολο μερικές φορές να τα βγάλει πέρα μόνη της, αλλά όχι περισσότερο από τα βάρη μιας σχέσης. Και συνεχίζει λέγοντας: ”Όταν είσαι σε μια σχέση αλλά και όταν δεν είσαι έχει και θετικά αλλά και αρνητικά εγώ όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και απολαμβάνω την εργένικη ζωή”.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε