Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη σκοτώνει το στιλ; Οι celebrities το διαψεύδουν…

Εξετάζοντας το στιλ των σύγχρονων εγκύων βλέπουμε ότι τα βαρετά ρούχα ανήκουν στο παρελθόν!

Η γιορτή της μητέρας μας θυμίζει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της και μας δίνει την αφορμή να σταθούμε για ένα λεπτό και να αναλογιστούμε το αιώνιο σύμβολο αγάπης, φροντίδας, ελπίδας και καταφυγής!

Εξετάζοντας το στιλ των σύγχρονων εγκύων βλέπουμε ότι τα βαρετά υπερμεγέθη φορέματα από τα καταστήματα με είδη bebe ανήκουν στο παρελθόν! Πλέον, κάθε έγκυος που έχει άποψη για το στιλ της ξέρει πως να προσαρμόζει τις τάσεις στη “φουσκωμένη”  σιλουέτα της! Το παιχνίδι με τα μήκη, τα χρώματα, τα prints και την κοιλίτσα έχει πολύ ενδιαφέρον!

Η Natalie Portman περπάτησε το χειμώνα που μας πέρασε σε κάθε κόκκινο χαλί και παρέλαβε κάθε βραβείο με τουαλέτες υψηλής ραπτικής και ψηλοτάκουνα! Η επιτυχία του Black Swan συνοδεύτηκε από μια εγκυμοσύνη με αποτέλεσμα το στιλ της να προσαρμοστεί με εντυπωσιακό τρόπο στις νέες της διαστάσεις! Το πρόσωπο της γινόταν ακόμα πιο γλυκό όσο μεγάλωνε η κοιλιά της!

Η Kate Hudson δεν έχει κανένα πρόβλημα να τονίσει την κοιλίτσα της με μια κίτρινη, μάξι τουαλέτα από τον οίκο Versace! Όσο περισσότερο φουσκώνει τόσο πιο ευτυχισμένη νιώθει και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει! Τα έντονα χρώματα ήταν πάντα κομμάτι της γκαρνταρόμπας της και δεν τα αποχωρίζεται ούτε τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της!

Η Πέγκυ Ζήνα έκανε την τελευταία επαγγελματική της εμφάνιση στη σκηνή του Greek Idol με τη μικρή κοιλιά της να διαγράφεται ελάχιστα κάτω από το sur mesure φόρεμά της! Μίνιμαλ και κλασική όπως πάντα, προτιμά τις λιτές γραμμές και τη μονοχρωμία!

Διάβασε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε