Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ποιος παίκτης του Master Chef είναι ανιψιός του Θέμη Μάλλη;

Εκείνος στο Master Chef και ο θείος του στην αρχισυνταξία της Πρωινής Μελέτης. Για ποιον παίκτη του επιτυχημένου παιχνιδιού πρόκειται;

Εκείνος στο Master Chef και ο θείος του στην αρχισυνταξία της πρωινής Μελέτης… Ο λόγος για τον 23χρονο Βαγγέλη Μωραϊτη που συμμετέχει στο παιχνίδι μαγειρικής του Mega αλλά και το γνωστό δημοσιογράφο Θέμη Μάλλη.

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στη Μήλο και στα 15 του εγκατέλειψε το νησί του για να ακολουθήσει το πάθος του για τη σκοποβολή. Μετά από επίπονη προσπάθεια κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Παράλληλα με τις σπουδές του στα ΤΕΙ Μηχανολογίας άρχισε να ασχολείται με τη μαγειρική. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα πριν δηλώσει συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι. “Ήταν κάτι που το είχα δει στο εξωτερικό και ήθελα αν γινόταν στην Ελλάδα να πάρω και εγώ μέρος και έτσι έγινε”

Όσο για το τι περιμένει να αποκομίσει από το Master Chef; “Θέλω να αποκομίσω γνώσεις από τους σεφ τους κριτές μας όσες πιο πολλές μπορώ και ακόμα περισσότερο το πώς πρέπει να αγωνίζομαι για να κατακτήσω κάτι το οποίο κάνω ήδη”, λέει ο Βαγγέλης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε