Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ποιους θα δούμε μαζί στις μεγάλες πίστες τον χειμώνα;

Η οικονομική κρίση φέρνει μεγάλες συνεργασίες στις πίστες της Αθήνας για τον χειμώνα. Μάθε που και με ποιους θα συνεργάζονται οι αγαπημένοι σου τραγουδιστές!

Παρόλο που η οικονομική περίοδος που περνάει η χώρα δεν είναι η καλύτερη για την νυχτερινή διασκέδαση, οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης έχουν βρει το όπλο να αντιμετωπίσουν την κρίση! Τα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού ανεβαίνουν μαζί στις πίστες του χειμώνα για να προσφέρουν στους θαμώνες των μαγαζιών πραγματική διασκέδαση.

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς είναι η απόλυτη συνεργασία του χειμώνα. Οι δύο αγαπημένοι σου καλλιτέχνες έδωσαν όλο το καλοκαίρι πολλές συναυλίες αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν χορταίνεις να τους βλέπεις και να τους ακούς. Γι’ αυτό, με την βοήθεια της διάσημης σκηνοθέτιδας Κριστίν Κρόκος θα στηθεί ένα υπερθέαμα στην πίστα του Αθηνών Αρένα. Η Άννα και ο Σάκης έχουν τραγουδήσει μαζί και στο παρελθόν και ξέρουν πως να απογειώνουν την διάθεση του κοινού.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος μετά από μία γεμάτη χρονιά με την Πέγκυ Ζήνα στην “Ιερά οδό” απέδειξε πως η συνταγή είναι επιτυχημένη. Έτσι, θα τους δούμε και στην φετινή σεζόν σε ένα καθαρό λαϊκό πρόγραμμα.

Μία ακόμα δοκιμασμένη συνταγή θα είναι αυτή του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου οι οποίοι έκαναν πρεμιέρα την πρώτη Οκτωβρίου στο “ΤEATRO”. Oι δύο τραγουδιστές πέραν από το ότι είναι ζευγάρι στην προσωπική ζωή είναι και ταιριαστό δίδυμο επάνω στην πίστα! Μαζί τους θα είναι ο Κώστας Καραφώτης. Στο ίδιο μαγαζί από τον Νοέμβριο θα αναλάβουν την διασκέδασή σου ο Βασίλης Καρράς με την Έλλη Κοκκίνου.

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσει στο νυχτερινό κέντρο Vox. Παρόλο που οι τραγουδιστές που θα ολοκληρώνουν το σχήμα δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, ποι πληροφορίες θέλουν ένα από τα ονόματα να είναι ο Πάνος Καλλίδης.

Πρεμιέρα έχει έκανε την πρώτη του μήνα κι ένα άλλο πάρα πολύ δυνατό σχήμα, αυτό της Νατάσσας Θεωδορίδου με τους Κώστα Μαρτάκη, Ηλία Βρεττό και Ελένη Φουρέιρα. Το μαγαζί που τους φιλοξενεί είναι το Άνοδος και έχουν βάλει σκοπό να ανάψουν φωτιά στην διασκέδαση με ένα λαϊκό αλλά ταυτόχρονα νεανικό πρόγραμμα.

Σε λίγο πιο διαφορετικούς ήχους αλλά εξίσου ανεβαστικούς συγκαταλέγεται και η συνεργασία των Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς. Οι τρεις ερμηνευτές θα υποδέχονται το κοινό τους στην Ακτή Πειραιώς, ένας χώρος που για τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη είναι γνώριμος από την προηγούμενη σεζόν.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, παρόλο που είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι στο “Ακρον” μαζί με τον Πασχάλη Τερζή, τα σχέδια άλλαξαν. Η ίδια μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα είναι στο Παλλάς με την παράσταση που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά “Μαρινέλλα: το μιούζικαλ”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε