Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πώς διατηρεί το σώμα της η Jennifer Aniston; Βρήκαμε τη δίαιτά της

Πώς διατηρεί το σώμα της η Jennifer Aniston; Βρήκαμε τη δίαιτά της

Τι κάνει η Jennifer Aniston για διατηρείται σε φόρμα; Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood είναι φανατική οπαδός της Zone Diet.

Μια ακόμη δίαιτα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, μιας και τα έβαλε με την φιλοσοφία όλων των προγραμμάτων διατροφής μέχρι σήμερα. Ο καθηγητής Barry Sears, πρώην ερευνητής βιοτεχνολογίας στην Μασαχουσέτη και συγγραφέας μαζί με τον Bill Lawren, υπόσχεται πως η δίαιτα The Zone είναι το Α και το Ω της υγιεινής ζωής και διατροφής.

Όπως και να έχει η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston φαίνεται πως εμπιστεύεται απόλυτα την δίαιτα Zone και την συνδυάζει με yoga και pilates.

Το νέο στοιχείο στη διατροφή αυτή είναι πως δεν απαιτείται η μείωση, αλλά η κατανάλωση διαφορετικού τύπου θερμίδων στην διατροφή. Η δίαιτα κάνει μια πρωτότυπη διάκριση των υδατανθράκων σε «καλούς» και «κακούς», διαχωρίζοντας σαφώς την λογική της από τις κλασικές δίαιτες που ακολούθησες έως σήμερα. Σε γενικές γραμμές η δίαιτα αυτή είναι πολύ πιο πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπαρά από τις παραδοσιακές δίαιτες. Ευτυχώς για όσους είναι λάτρεις των γλυκών, ο Barry Sears προτείνει να τρως παγωτό πλούσιο σε λιπαρά.

Τι μπορείς να φας και τι όχι;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε