Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο η πρώτη πανσέληνος του 2013

Πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο η πρώτη πανσέληνος του 2013

Στις 27 Ιανουαρίου το πρωί, στις 6.38, πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2013 στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, που αναμένεται να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις!

Στις 27 Ιανουαρίου το πρωί, στις 6.38, πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2013 στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, που αναμένεται να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις, καθώς ο Λέοντας αντιπροσωπεύει την καρδιά και τις αισθηματικές υποθέσεις!

Το γεγονός ότι η Πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα και που η πορεία τους κρέμεται από μια κλωστή. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τις τέχνες αλλά και τα οικονομικά, θα μας απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα υποστούν σημαντικές αλλαγές. Ευτυχώς, οι θετικές γωνίες που σχηματίζουν ο Δίας και ο Ουρανός με την Πανσέληνο, θα αποδειχθούν «σωτήριες» και θα φέρουν – έστω και την τελευταία στιγμή – την ιδανική λύση σε προβλήματα που διαιωνίζονται.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επερχόμενη Πανσέληνο είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να «τακτοποιήσεις» επιτέλους την προσωπική σου ζωή. Μετά από αρκετά διλήμματα και έντονη αναποφασιστικότητα, ήρθε πια η ώρα να αναλύσεις τα συναισθήματά σου καθώς και κάποια πρόσφατα γεγονότα και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου και είναι πολύ πιθανό να κάνεις το μεγάλο βήμα και να εγκαταλείψεις μια για πάντα την εργένικη ζωή. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια σχέση που εξαρχής θα φανεί ότι είναι ιδανική και γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται επίσης στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και στη δουλειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν αλλαγές στο σπίτι σου και είναι πολύ πιθανό να βρεις ένα καινούριο διαμέρισμα ή ένα νέο τόπο διαμονής που μπορεί ακόμα και να είναι έξω από τα σύνορα της χώρας σου. Η ενασχόλησή σου με αυτές τις δραστηριότητες θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου και παράλληλα θα βελτιώσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αγνοήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου, και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις κάποιες απαιτήσεις του, ώστε να μην διαταραχθεί το αρμονικό κλίμα που επικρατεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου πρόκειται να επηρεάσει θετικά τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου και να σε κάνει περισσότερο δημοφιλή και αγαπητό στις παρέες σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται πολύ δραστήριο για το ζώδιό σου, αφού οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες και παράλληλα η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις καιρό θα σε ωθήσει να κάνεις κάποια σύντομα ταξίδια, προκειμένου να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην το παρακάνεις, γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με την Πανσέληνο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σου. Από την άλλη η θετική γωνία του Δία που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα ανανεώσει τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή θα σου φέρει μια καινούργια σχέση, αν είσαι ελεύθερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου, ο οποίος θα υποστεί αρκετές αλλαγές το επόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι κι αλλιώς, βρίσκεσαι σε μια φάση που κάνεις ξεκαθαρίσματα προκειμένου να σταματήσεις τις διαρροές και να μειώσεις τις απώλειες και μέσα στα πλαίσια αυτής της αναδιοργάνωσης, θα πρέπει να κάνεις περικοπές και από δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού θα βρεις τρόπο να τις αντικαταστήσεις και θα βγεις διπλά ωφελημένος. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα, και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να βρεις δεύτερη δουλειά ή να αποκτήσεις μια δεύτερη πηγή εσόδων με λίγη προσωπική εργασία και πολύ ενδιαφέρουσες αποδοχές.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε