Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πώς να ανασηκώσεις τα ζυγωματικά σου! PS: χωρίς πλαστική αλλά με το σωστό μακιγιάζ!

Πώς να ανασηκώσεις τα ζυγωματικά σου! PS: χωρίς πλαστική αλλά με το σωστό μακιγιάζ!

Τα ανασηκωμένα ζυγωματικά μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες! Και ιδού πώς θα το πετύχουμε!

Όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε, το πρόσωπό μας γίνεται λιγότερο σφριγηλό και τα χαρακτηριστικά μας αδυνατίζουν (Μην χαίρεσαι! Δε συνοδεύεται απαραίτητα με αντίστοιχο αδυνάτισμα στο σώμα!). Κάνε το τεστ: άνοιξε ένα άλμπουμ με εφηβικές φωτογραφίες και σύγκρινε το πρόσωπό σου τότε με τώρα. Τα χείλη είναι πιο φουσκωμένα, το περίγραμμα του προσώπου πιο γεμάτο και φτάνουμε και στα ζυγωματικά: πλούσια και γεμάτα, επίσης!

Γι’ αυτό και κάποιες γυναίκες επιλέγουν την ιατρική οδό προκειμένου να δείχνουν εξίσου φρέσκες και νέες με τα… άλμπουμ (αν έχεις το budget και την τόλμη τσέκαρε εδώ).

Αν, όμως, ανήκεις στην πλειοψηφία, υπάρχει και η beauty οδός! Ο Δημήτρης Σταματίου μας δείχνει πώς να ανασηκώσουμε τα ζυγωματικά μας χρησιμοποιώντας μόνο ρουζ και ένα προϊόν λάμψης σε compact μορφή. Αν παρατηρήσεις, είναι ένα beauty trick που ακολουθούν κατά κόρον οι Jennifer Lopez, Sienna Miller, Kate Hudson, ενώ από ελληνίδες τα πιο τέλεια μακιγιαρισμένα ζυγωματικά τα έχουμε δει στην Δέσποινα Βανδή, την Σταματίνα Τσιμτσιλή (ο Δημήτρης Σταματίου είναι ο προσωπικός της make up artist οπότε παρακάτω θα δεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνει καθημερινά σε εκείνη) και την Νάντια Μπουλέ.

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και ανασήκωσε τα ζυγωματικά σου όπως οι stars!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε