Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πώς να φορέσεις σωστά τα σορτσάκια! Plus: Styling tips για τον σωματότυπό σου…

Ποιοι είναι οι μυστικοί συνδυασμοί που θα κρύψουν τις ατέλειες και θα τονίσουν τα δυνατά σου σημεία;

Το αγαπημένο κομμάτι του καλοκαιριού το σορτσάκι γίνεται επιτακτική ανάγκη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών! Ποιο είναι όμως το σωστό σορτσάκι για το σωματότυπό σου; Πως θα το φορέσεις σωστά στην πόλη και πως στο νησί; Ποιοι είναι οι μυστικοί συνδυασμοί που θα κρύψουν τις ατέλειες και θα τονίσουν τα δυνατά σου σημεία;

Κάνε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να μάθεις που θα βρεις και πόσο κοστίζει το κάθε κομμάτι!

Safari & The City

DO
Το safari look συνηθίζεται με χακί σορτσάκι αλλά εσύ μπορείς να φορέσεις εναλλακτικά τζιν σορτσάκι. Αν ανήκεις στην κατηγορία μήλο άφησε τα λεπτά άκρα σου να φανούν και τόνισε την μέση σου με ένα μεσάτο safari σακάκι. Μια ταμπά ζώνη θα δώσει ωραίο σχήμα στη σιλουέτα σου!

DON’T

Tο σορτσάκι σου για safari city look πρέπει να είναι κοντό και όχι βερμούδα αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου sexy!

Ψηλόμεσο Σορτσάκι

Ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις την απόλυτη τάση του καλοκαιριού color block είναι με ένα ψηλόμεσο σορτσάκι και ένα αέρινο top. Διάλεξε τα χρώματα που σου πάνε (το δυνατό φόρεσέ το στο top) και μην ξεχνάς να φορέσεις bold coloured παπούτσια πλατφόρμες ή πέδιλα! Στην περίπτωση που είσαι μέτριου ύψους απέφυγε τις μπαλαρίνες.

DON ΄T
Συνδύασε το ψηλόμεσο σορτσάκι με ένα ”άνετο” top με μακρύ ή μέτριο μανίκι και απέφυγε τα ντεκολντέ! Επέτρεψε στα πόδια να κλέψουν την παράσταση. Αν θέλεις να προσθέσεις και ζώνη προτίμησε μια πολύ λεπτή, δηλαδή skinny.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε