Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πώς να κάνεις μόνη σου πεντικιούρ χωρίς να ξοδέψεις χρήματα!

Πώς να κάνεις μόνη σου πεντικιούρ χωρίς να ξοδέψεις χρήματα!

Θέλεις να γλιτώσεις τα έξοδα ενός επαγγελματικού pedicure; Καν’το μόνη σου σαν επαγγελματίας!

Λατρεύω τις μπαλαρίνες μου… Όμως, αυτή την περίοδο μπαίνουν στην άκρη για να φορέσω τα αγαπημένα μου flip flops! Όμως, σε αντίθεση με τις μπαλαρίνες, τα flip flops προϋποθέτουν τέλειο πεντικιούρ για να τα αναδείξεις! Είτε δεν πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού, είτε απλώς το budget σου δεν προβλέπει pedi, δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Αφιέρωσε σήμερα χρόνο στον εαυτό σου, ακολούθησε τα παρακάτω steps και απόκτησε το τέλειο πεντικιούρ που θα μοιάζει επαγγελματικό!

Βήμα 1: Άπλωσε πάνω στα νύχια σου είτε λαδάκι είτε μια ενυδατική κρέμα. Το λαδάκι δεν πρέπει να είναι απαραίτητα επαγγελματικό. Όλες έχουμε ελαιόλαδο στο ντουλάπι της κουζίνας μας. Και η beauty είναι μια ακόμη χρήση του!

Βήμα 2: Γέμισε μια λεκανίτσα με χλιαρό νερό και μια κουταλιά μαγειρική σόδα. Η τελευταία βοηθά να μαλακώσουν οι σκληρύνσεις. Βύθισε τα πόδια σου για 10-15 λεπτά και μείνε έτσι χαλαρώνοντας.

Βήμα 3: Σκούπισε με μια πετσέτα απαλά και αφαίρεσε τα σκληρά σημεία με μια ράσπα τρίβοντας προς μια κατεύθυνση και πάντα με απαλές κινήσεις.

Δες τα υπόλοιπα βήματα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε