Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πώς να ταξιδέψεις με το παιδί τις γιορτές χωρίς προβλήματα!

Πώς να ταξιδέψεις με το παιδί τις γιορτές χωρίς προβλήματα!

Κατά την περίοδο των εορτών όλο και κάποιο ταξίδι προετοιμάζει η οικογένεια με τα παιδιά. Κάνε το ταξίδι ανώδυνο και απλό με τις συμβουλές του παιδιάτρου Δρ. Σπυρου Μαζάνη!

Κατά την περίοδο των εορτών όλο και κάποιο ταξίδι προετοιμάζει η οικογένεια με τα παιδιά. Από πότε, αλήθεια μπορεί να ταξιδέψει ένα παιδί; Ποιο είναι το πιο κατάλληλο μεταφορικό μέσον; Τι πρέπει να προσέξουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού; Είναι μερικές από τις απορίες ειδικά των νέων γονιών. Ο παιδίατρος-νεογνολόγος Δρ. Σπύρος Μαζάνης σε συμβουλεύει!

1. Από πότε πρέπει να ταξιδέψει ένα παιδί;

Δεν υπάρχει κάτι απαγορευτικό και συγκεκριμένο. Αν αισθάνεστε ικανή και άνετη να ταξιδέψετε με το παιδί σας κάντε το ακόμα κι αν είναι νεογέννητο.

2. Με ποιο μεταφορικό μέσο να μεταφέρουμε το παιδί;

Το πιο κατάλληλο μεταφορικό μέσο είναι εκείνο που θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας το γρηγορότερο. Όσο λιγότερες ώρες θα ταξιδέψετε, τόσο μειώνονται οι κίνδυνοι και η ταλαιπωρία του παιδιού. Επίσης διαλέξτε το μεταφορικό μέσο με το λιγότερο κόσμο γύρω από το παιδί σας, αν είναι κάτω από 12 μηνών. Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων.

3. Τι να προσέξετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε