Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πώς να υιοθετήσεις τις τάσεις της πασαρέλας στην πραγματική ζωή! Κάναμε το test!

Πώς να υιοθετήσεις τις τάσεις της πασαρέλας στην πραγματική ζωή! Κάναμε το test!

Μακιγιάζ που βλέπεις στην πασαρέλα αλλά όταν κατεβαίνουν από αυτή πόσο εύκολο είναι να τα υιοθετήσεις;

Δύο φορές των χρόνο make up artists και hair stylists μας συστήνουν στις νέες τάσεις. Και φροντίζουν να σετάρουν το μακιγιάζ και τα μαλλιά με τα ρούχα και την αίσθηση που θέλει να αποδώσει ο σχεδιαστής. Πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορούμε εύκολα να το υποστηρίξουμε στην καθημερινότητά μας. Τις περισσότερες ίσως… Αλλά υπάρχουν και κάποια looks τα οποία είναι ιδιαιτέρως θεατρικά!

Οι συντάκτριες του TLIFE τεστάρουν τις τάσεις!
Κάθε φορά που λανσάρονται νέες τάσεις (δύο φορές τον χρόνο, όπως είπαμε) φτάνει στα χέρια των beauty editors αυτό το look book της MAC όπου μας παρουσιάζονται τα trends της σεζόν. Δηλαδή, αυτό!

Στην κάθε σελίδα του υπάρχουν μακιγιάζ, περιγραφές, προϊόντα αλλά και How To για να αντιγράψεις το look. Και το χαζεύω, και παίρνω έμπνευση για άρθρα που αργότερα διαβάζεις εσύ. Αυτή την φορά, όμως, η ιδέα ήταν η εξής: να διαλέξουμε ένα μακιγιάζ που μας αρέσει περισσότερο και το οποίο μακιγιάζ θα προσάρμοζε στο πρόσωπό μας ο Γιάννης Μιχαηλίδης, senior make up artist της MAC.

Πώς λες να τα πήγαμε; Είναι τελικά οι τάσεις που λανσάρουν οι make up artists για όλες ή είσαι τυχερή μόνο αν έχεις πρόσωπο μοντέλου, όπως η δική μας Αγγελική; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μεταμορφωθήκαμε υιοθετώντας τις τάσεις της σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε