Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πώς θα ήσουν άραγε με τα μαλλιά της Ελεονώρας Μελέτη;

Δεν σου έχει τύχει πολλές φορές να σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου και πριν το τολμήσεις να εύχεσαι να μπορούσες να το δεις; Mπες στο ΤLIFE και ανακάλυψέ το!

Μπορεί από ξανθιά να θελήσεις να γίνεις μελαχροινή. Μπορεί να θέλεις να κόψεις τα μακριά σου μαλλιά κοντά. Μπορεί να έχει συμβεί κάτι σημαντικό στη ζώη σου και να νιώθεις την ανάγκη για κάτι ριζοσπαστικό. Έτσι, είμαστε εμείς οι γυναίκες, το ξέρω. Ξεσπάμε στα μαλλιά μας. Μπορεί πάλι, απλά να θέλεις να δεις τον εαυτό σου διαφορετικά. Έτσι, για πλάκα. Για να γελάσεις με σένα και τους φίλους σου.

 

Το TLIFE στο εξσφάλισε αυτό. Έτσι, γιατί σε γουστάρει και θέλει να περνάς καλά. Με ένα “κλικ” λοιπόν, μόνο με ένα “κλικ”, μπορείς να δεις τον εαυτό σου εντελώς διαφορετικό. Με τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή, με το κοντό κούρεμα της Ελεονώρας Μελέτη, με το μακιγιάζ της Madonna. Δεν είναι τέλειο; Το δοκίμασα και η Τατιάνα. Πολύ γελάσαμε στο γραφείο. Δεν είχε φανταστεί ποτέ τον εαυτό της με κοντά μαλλιά. Εσένα πως σου φαίνεται; Γελάς, ε; Δοκιμασέ το. Θα μας θυμηθείς!

 

Το μηχάνημα του Make Over μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά είναι τρομακτικά εξελιγμένης τεχνολογίας και φυσικά το βρίσκεις μόνο στο TL!FE. Πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Είναι τεράστιο το κόστος του. Και το καλύτερο; Δεν βλέπεις τον εαυτό σου σαν καρικατούρα με άλλα μαλλιά και διαφορετικό μακιγιάζ. Βλέπεις εσένα κανονικά, όπως ακριβώς θα ήσουν αν έκανες αυτό το κούρεμα ή αν φορούσες αυτή τη σκιά στα μάτια. Και χρειάζεσαι απλά μια φωτογραφία σου και ένα “κλικ”.

Το Μake Οver θα ανανεώνεται συνεχώς. Αυτό που βλέπεις είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα έχεις κι άλλες πολλές επιλογές. Μπες, δοκίμασε και μετά τόλμησέ το… real life. Έτσι, θα αποφύγεις τα κομμωτικά ατυχήματα και θα δεις ποιο είναι το μακιγιάζ που σου ταιριάζει πέρα από αυτό που έχεις συνηθίσει.

 

Το πιο σύγχρονης virtual τεχνολογίας μηχάνημα στη διάθεσή σου. Αμέτρητες celebrities, αμέτρητα look. Πολύ σύντομα θα κάνεις “κλικ” και δεν θα γίνεσαι απλά μια άλλη, δεν θα βλέπεις μόνο τον εαυτό σου με το μακιγιάζ της επώνυμης που θαυμάζεις, αλλά θα βρίσκεις και το προϊόν που χρησιμοποιεί ώστε να πάρεις το ίδιο. Το ίδιο ακριβώς προϊόν με την Madonna, την Beyonce, την Angelina Jolie.

Το Make Over είναι ο πιο έξυπνος κι ο πιο εξελιγμένος καθρέφτης σου! Kάνε κλικ εδώ και δοκίμασε τα πάντα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε