Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πώς θα χάσω 5 κιλά χωρίς να στερηθώ; Μπορώ να κάνω δίαιτα ενώ θηλάζω; Οι ειδικοί απαντούν…

Πώς θα χάσω 5 κιλά χωρίς να στερηθώ; Μπορώ να κάνω δίαιτα ενώ θηλάζω; Οι ειδικοί απαντούν…

Η διατροφή στο επίκεντρο του πιο fitness debate! Και η ομάδα του Κλινικού Διαιτολόγου Διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη πάντα έτοιμη να λύσει όλες τις απορίες σου.

Επιτρέπεται να κάνεις δίαιτα ενώ θηλάζεις; Υπάρχει πιθανότητα να έχεις “κακή” διάθεση, επειδή σταμάτησες να τρώς κρέας; Γίνεται να χάσεις 5 κιλά, χωρίς να στερηθείς το αγαπημένο σου φαγητό; Η διατροφή στο επίκεντρο του πιο fitness debate! Και η ομάδα του Κλινικού Διαιτολόγου Διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη πάντα έτοιμη να λύσει όλες τις απορίες σου. 

Ερώτηση

Γεια σας! Είμαι η Σοφία και είμαι 23 χρόνων. Το ύψος μου είναι 1,56μ. και είμαι 70 κιλά. Θέλω να χάσω 10 κιλά αλλά δεν μπορώ. Έχω προσπαθήσει με δίαιτες αλλά τίποτα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι; Απλά το βράδυ προτιμώ να τρώω γιατί πεινάω…

Σοφία

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εφάρμοσε τα παρακάτω και θα σε βοηθήσουν να επανέλθεις στα συνηθισμένα σου επίπεδα.

– Ακολούθησε καθημερινά μικρά και συχνά γεύματα, ώστε να καταναλώνεις μικρότερη ποσότητα φαγητού και να επιτυγχάνεις συνεχή λειτουργία του μεταβολισμού.

– Μην ξεχνάς το πρωινό: Το πρωινό διεγείρει τον μεταβολισμό και εφοδιάζει τον σώμα με ενέργεια, ώστε να ανταπεξέλθει στις δραστηριότητες (καλό είναι να εντάξεις στο πρωινό σου δημητριακά ολικής αλέσεως).

– Κατανάλωσε άφθονα φρούτα και τα λαχανικά (5 μερίδες/ημέρα), που αποτελούν τροφές φτωχές σε θερμίδες αλλά πλούσιες σε νερό και φυτικές ίνες, χορταίνουν γρήγορα και μειώνουν την απορρόφηση λίπους.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε