Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πού θα περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους οι διάσημοι;

Οι γιορτές είναι εδώ και η καταλληλότερη στιγμή για ρομαντικά ταξίδια έφτασε. Πώς θα περάσουν τις γιορτές οι αγαπημένοι σου star; Ποιοι θα μείνουν σπίτια τους και ποιοι έχουν ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες τους;

Οι γιορτές έφθασαν και οι αγαπημένοι μας celebrities κάνουν σχέδια για το πώς θα περάσουν τις διακοπές τους. Άλλοι προτιμούν να μείνουν σπίτι ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες τους.

Όπως είδαμε χθες στο ρεπορτάζ του TV Weekend η Δέσποινα Βανδή θα μείνει με την οικογένειά της στο σπίτι τους στα Μελίσσια. Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν τις επιτρέπουν να φύγει ούτε για λίγες μέρες.

Το παράδειγμα της Δέσποινας θα ακολούθήσει και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι θα περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.

Η Άννα Βίσση θα μείνει κι αυτή στο σπίτι της στην Εκάλη. Η Νάντια Μπουλέ θα πάει στη Ναύπακτο για να κάνει Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενδέχεται να επισκεφθεί το Μέτσοβο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας έχουν ήδη αναχωρήσει για εξωτικό προορισμό ενώ η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα ταξιδέψουν μέχρι την Κύπρο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε