Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πού βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Ζέτα Μακρυπούλια;

Δες τη βόλτα που έκανε η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια παρέα με την φίλη της!

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με casual λουκ εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας η Ζέτα Μακρυπούλια.

 
Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια ήταν αγκαζέ με μία καλή της φίλη και πήγε βόλτα για ψώνια και για φαγητό. Ενόψει των γιορτών , η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να περάσει λίγες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης μαζί με την φίλη της στο κέντρο της Αθήνας και να κάνουν τις εορταστικές αγορές τους.
 
Σύμφωνα με το STAR, οι δυο φίλες έκαναν βόλτα και έκατσαν για το μεσημεριανό γεύμα σε γνωστό εστιατόριο. Ήταν ευδιάθετες και παρέμειναν για αρκετή ώρα στο συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά όσοι τις είδαν από κοντά, ανέφεραν ότι η Ζέτα δεν σταμάτησε να μιλά στο κινητό της τηλέφωνο.
 
Άραγε μιλούσε με τον αγαπημένο της Μιχάλη, μιλούσε με τους εκπροσώπους του Ant1 για το “Dancing with the Stars 2” που ήδη προετοιμάζεται, ή μιλούσε με την Ευγενία Μανωλίδου, που οι φήμες την θέλουν να αποτελεί το new entry στην επιτροπή του ριάλιτι χορού στη θέση του Διευθυντή προγράμματος;
 
Το πού μιλούσε παραμένει άγνωστο. Το γνωστό είναι ότι μετά το φαγητό η Ζέτα με την φίλη της κατευθύνθηκαν στο Κολωνάκι για ψώνια. Ηταν άλλωστε κάτι που η Ζέτα το αποφάσισε εκείνη την στιγμή. Όσοι κάθονταν στα διπλανά τραπέζια την άκουσαν να λέει πού θα πάει μετά.
 
Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάσημη ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, αποτέλεσε το επίκεντρο της προσοχής.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε