Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πού χάθηκε η Χ. Γουλιελμίνο; Μιλά στο TLIFE για το νέο της διαδικτυακό κανάλι και τον έρωτα!

Πετύχαμε την Χριστίνα Γουλιελμίνο στην Ιταλία και μας μίλησε για όλα!

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο είναι η Ελληνοιταλίδα που φημίζεται για το χιούμορ της και που την έχουμε γνωρίσει μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Τελευταία φορά την είδαμε πέρυσι στο πλευρό του Φώτη και της Μαρίας. Την εντοπίσαμε στην Ιταλία και μας μίλησε για τα νέα της βήματα αλλά και για τους έρωτές της, Ποιους προτιμάει; Τους Έλληνες ή τους Ίταλούς;

Για τα επαγγελματικά της: “Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην Ιταλία και κάνω παραστάσεις! Παίζω σε μια κωμωδία εδώσ την Ιταλία που έχει πάει πολύ καλά και βάλαμε extra παραστάσεις. Ταυτόχρονα ετοιμάζω μια ταινία μικρού μήκους που έχει θέμα τον χρόνο. Είναι μια πολύ ωραία δουλειά αλλά ήταν κουραστική. Ο ρόλος μου είναι μια δμοσιογράφος και ανέβηκα τουλάχιστον 3.000 σκαλιά! (γέλια)

Toν υπόλοιπο χρόνο μου τον αφιερώνω στο νέο διαδικτυακό κανάλι που άνοιξα στο youtube! To λένε CriGoulielminoWebTv και εκεί υπάρχουν βίντεο που μιλάνε για τα πάντα!

Εκεί μπορεί κανείς να δει ταπράγματα με άλλη ματιά και το ωραίο είναι ότι όποιος έχει κάποια ιδέα για οτιδήποτε μπορεί να μου τη στείλει σε γράμμα κι εγώ να την κάνω πράξη σε βίντεο. Π.χ μου έστειλε κάποιος ότι του αρέσει πολύ η μαγειρική και θα θελε να τρώει συνέχεια γλυκά! Μκάρι ακόμη και τα μακαρόνια να τα έτρωγε με κάτι γλυκό… Αμέσως μου ήρθε η ιδέα πως θα μπορούσα να το οπτικοποιήσω και τώρα το γυρίζω video!

Στο βίντεο θα αναφέρομαι στο παιδί που νου έστειλε το mail και θα του λέω ότι το γύρισα για εκείνον! Πάντα μου άρεσε να γνωρίζω όλους τους ανθρώπους και να δίνω μια ευκαιρία στον καθένα να τον γνωρίζω. Μέσα από αυτό, νιώθω έτσι και το θεωρώ κάτι πολύ δημιουργικό!

Τι σχέσεις έχει τώρα με την Ελλάδα; “Με την Ελλάδα κρατάω επαφές! Μου έγινε και μια πρόταση για κάτι που μπορεί να γίνει… Έχει πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό γιατί δείχνει τις ωραίες πλευρές της Ελλάδας! Με όλη αυτή την κατάσταση βέβαια που επικρατεί εκεί και δεν ξέρω αν θα πραγματοποιηθεί αυτή η ιδέα.

Με όλους τους Έλληνες που έχω συνεργαστεί κρατάω επαφές! Καλός μου φίλος είνα ικαι ο Αλέξανδρος Ρήγας που είδα πρόσφατα την παράστασή του. Αρκεί κι ένα γεια όταν μπορείς να λές, δεν χρειάζεται να είσαι ένα εικοσιτετράωρο με τον άλλον.”

Συγκριση ελληνικής και ιταλικής τηλεόρασης: “Στην ιταλική τηλεόραση υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. Στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν δέκα εκπομπές αλλά μοιάζουν όλες μεταξύ τους! Έχω δουλέψει και στις δύο χώρες και η κρίση τις έχει χτυπήσει εξίσου, απλά στην τηλεόραση της Ιταλίς αργεί να φανεί σε σχέση με την Ελλάδα! Εκεί φάνηκε πιο άμεσα! Θέμα χρόνου είναι και για εδώ… Πάντως εμένα δεν με νοιάζε αν θα είμαι εδώ ή στην Ελλάδα γιατί μου αρέσει πολύ η δουλειά μου. Όλο αυτό είναι μια λεπτομέρεια, για το πού θα βρίσκομαι… Το σίγουρο είνα ιότι στην Ελλάδα διασκεδάζω πολύ! (γέλια) Όλο αυτό που γίνεται κιόλας με την ελληνική γλώσσα κι εμένα, έχει πολλή πλάκα!”

Περισσότερη Χριστίνα και… video στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε