Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Που κάνουν Πάσχα οι celebrities! Oι ευχές τους για την Ανάσταση!

Το TLIFE επικοινώνησε με τους διάσημους της ελληνικής showbiz και έμαθε που θα σουβλίσουν τον οβελία και πως θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα…

Ημέρες γιορτής σήμερα και οι celebrities τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά τους και σουβλίζουν τον οβελία. Λίγο πριν την Ανάσταση το TLIFE επικοινώνησε μαζί τους και έμαθε που θα περάσουν το Πάσχα. Δες ακόμη ποια Ανάσταση τους έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη και τι εύχονται στις αναγνώστριες του TLIFE…

Σάκης Ρουβάς

Ο γνωστός τραγουδιστής θα περάσει το Πάσχα και την ονομαστική του εορτή με την Κάτια Ζυγούλη και την κόρη τους Αναστασία, που γιορτάζει, όπως και ο μπαμπάς της. Ο ίδιος αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Thalassa, θα καταφέρει να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του, καθώς η πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο θα γίνει μια βδομάδα μετά.

Μιλώντας για το πιο όμορφο Πάσχα, ο ίδιος ανέφερε: “Το πιο όμορφο Πάσχα ήταν το 2009 με τον ερχομό της μικρής Αναστασίας”.

Φαίη Σκορδά

Η γνωστή παρουσιάστρια θα περάσει οικογενειακά τις γιορτές του Πάσχα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και το μωράκι τους, που γεννήθηκε την Μεγάλη Τρίτη. Το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο με τον ερχομό του μωρού του και θα περάσει το πρώτο του Πάσχα οικογενειακά.

Η ευχή της Φαίης για το φετινό Πάσχα είναι : “Να έχουμε όλοι την υγεία μας και να περάσουμε αυτές τις μέρες όμορφα και οικογενειακά.”

Ηλίας Ψινάκης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Ψινάκης θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα στην Ελλάδα. Ο γνωστός μάνατζερ θα κάνει κρουαζιέρα με σκάφος στα ελληνικά νησιά.

Νάντια Μπουλέ

Η γνωστή παρουσιάστρια θα μείνει στην Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα, καθώς θα είναι στο live του “Dancing with the stars”, αλλά τις υπόλοιπες μέρες των γιορτών θα τις περάσει με τους φίλους και την οικογένειά της. “Το Πάσχα θα είμαστε στο “Dancing with the stars” και θα γιορτάσω με τα υπόλοιπα παιδιά. Τις υπόλοιπες μέρες θα είμαι με τους δικούς μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το αγαπημένο της Πάσχα η Νάντια είπε: “Συνήθως το Πάσχα περνάω πολύ ωραία όταν είμαι στην Ναύπακτο με την οικογένειά μου. Πολλές από τις προηγούμενες γιορτές τις έχω περάσει στο χωριό του μπαμπά μου και είναι πολύ όμορφα”.

Η ευχή της Νάντιας είναι: “Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και να ξεκουραστούμε και να περάσουμε αυτές τις γιορτές με την οικογένειά μας και αγαπημένα μας πρόσωπα!”.

Δέσποινα Καμπούρη

Η έγκυος Δέσποινα Καμπούρη θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα με τον συντροφό της. “Θα περάσω το Πάσχα στο Πήλιο με φίλους και τον άντρα μου.”, είπε χαρακτηριστικά.

Το Πάσχα που της έχει μείνει αξέχαστο είναι: “Ένα Πάσχα που έκανα στη Σαντορίνη μαζί με πολύ καλούς φίλους πάνω στον Πύργο σε ένα εκκλησάκι που είχε γύρω γύρω κεράκια ρεσό αναμμένα. Ανεβαίναμε όλοι τις ανηφόρες με τις λαμπάδες μας, τα κεράκια μας και ήταν πολύ ωραίο!”

Η ευχή της Δέσποινας είναι: “Να είναι γεμάτα τα τραπέζια όλων των ανθρώπων, τα ψυγεία τους και να υπάρχει φαγητό για όλους τους ανθρώπους.”

Τρύφωνας Σαμαράς

Στην Αθήνα θα κρατήσει τον Τρύφωνα Σαμαρά το live του “Dancing with the stars”. O γνωστός κομμωτής δεν θα φύγει για το Πάσχα, αφού την Κυριακή θα χορέψει με την ντάμα του Άννα – Κλώντια στο show του Ant1. “Θα κάνω Πάσχα με την Mακρυπούλια και όλους τους διαγωνιζόμενους του “Dancing with the stars”. Πιστεύω ότι θα έχουν ετοιμάσει και γεύμα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Θα είναι ένα ξεχωριστό Πάσχα”, είπε.

Για το πιο αγαπημένο Πάσχα που έχει περάσει μέχρι στιγμής, ο γνωστός κομμωτής δήλωσε πως κρατά στη μνήμη του το τελευταίο Πάσχα που πέρασε με την μητέρα του. “Τις γιορτές τις περνάω συνήθως με τους γονείς μου. Θυμάμαι έντονα το τελευταίο Πάσχα που πέρασα με την μητέρα μου”, εξομολογήθηκε.

Η ευχή του είναι: “Εύχομαι οι αναγνώστριες του TLIFE να έχουν υγεία και χαρά και να προσέχουν πολύ τα μαλλιά τους. Να έχουν ωραία μαλλιά και να με ψηφίζουν”.

Μπέτυ Μαγγίρα

Η Μπέτυ Μαγγίρα θα περάσει οικογενειακά τις γιορτές του Πάσχα στην Αθήνα. “Εδώ θα μείνουμε Αθήνα με την οικογένειά μου για το Πάσχα και την Ανάσταση. Θα οργανώσουμε κάτι στο σπίτι με φίλους”, είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το πως έχει περάσει το Πάσχα, τα προηγούμενα χρόνια και ποια ήταν η καλύτερη χρονιά, η ίδια είπε: “Γενικά έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το Πάσχα. Όταν ήμουν πιο μικρή και μέναμε στην Ξάνθη, μας άρεσε να πηγαίνουμε σε κτήματα φίλων, ή να έρχονται εκείνοι σε εμάς και να διασκεδάζουμε στην εξοχή. Θυμάμαι ότι μαζεύαμε λουλουδάκια με τα άλλα παιδιά και παίζαμε με τους φίλους. Μεγαλώνοντας πάλι, συνήθως δεν έμενα στην Αθήνα. Πήγαινα στη Σαντορίνη, που έχει πολύ ωραίο Πάσχα και έχω κάνει γιορτές σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Μόνο στην Κέρκυρα δεν έχω πάει, που ξέρω ότι είναι όμορφα να περνάς εκεί τις γιορτές, γιατί είναι πολύ παραδοσιακά”.

Η ευχή της για το Πάσχα είναι: “Να προσπαθήσουμε να ξεχαστούμε και να περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται και να προσπαθούμε όλοι για το συνολικό συμφέρον και όχι το ατομικό”.

Κώστας Μαρτάκης – Ελένη Φουρέιρα


Οι δυο τραγουδιστές που πριν λίγες μέρες τελείωσαν τις εμφανίσεις τους στο “Anodos” με την Νατάσα Θεοδωρίδου, θα μείνουν το Πάσχα στην Αθήνα, αφού το βράδυ της Ανάστασης θα κάνουν έναρξη στο Posidonio μαζί με τον Πάνο Κιάμο. Ο Κώστας και η Ελένη θα περάσουν το βράδυ στο μαγαζί με τους θαυμαστές τους, αλλά και τις οικογένειές τους που θα βρίσκονται εκεί για να τους απολαύσουν.

Μιλώντας για τις γιορτές του Πάσχα που έχουν περάσει στο παρελθόν, αυτές που θυμούνται και οι δυο τους είναι κυρίως οικογενειακές γιορτές με τους γονείς και τους φίλους τους.

Η ευχή του Κώστα για το Πάσχα είναι: “Εύχομαι αυτό το Πάσχα να φέρει την Ανάσταση στις ψυχές όλων μας”.

Η ευχή της Ελένης: “Η Ανάσταση να φωτίσει τον κόσμο και τις καρδιές μας”.

Παναγιώτης Πετράκης


Ο πρωταγωνιστής από τα “Μυστικά της Εδέμ” θα περάσει στην Αθήνα τις γιορτές του Πάσχα και θα ξεκουραστεί. “Θα μείνω Αθήνα το Πάσχα. Είναι τέσσερις μέρες που δεν θα δουλεύω και θα καθίσω να ξεκουραστώ, Θα έρθει και ένας από τους καλύτερούς μου φίλους από τη Θεσσαλονίκη και θα γιορτάσουμε μαζί”, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ποιο είναι όμως το πιο όμορφο Πάσχα που έχει περάσει; “Είχα περάσει πολύ όμορφα ένα Πάσχα πριν από λίγα χρόνια που είχα πάει στο Άμστερνταμ με δυο φίλους μου”, είπε.

Η ευχή του για το Πάσχα είναι: “Εύχομαι η φετινή Ανάσταση να φέρει και ανάσταση ψυχής γιατί τη χρειαζόμαστε όλοι, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε”.

Διάβασε περισσότερα στο ρεπορτάζ του TLIFE!

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε