Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πρίγκιπας William – Δούκισσα Catherine: To άλμπουμ του γάμου τους!

To TLIFE διάλεξε τις καλύτερες φωτογραφίες από τον γάμο του αιώνα!

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν ο πρίγκιπας William και η αγαπημένη του Kate Middleton, η οποία από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται Catherine. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Westminster Abbey, με κουμπάρο τον Harry και περίπου 1.900 καλεσμένους.

To ΤLIFE κάλυψε  online το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Με δυο λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο πρίγκιπας William με τον αδελφό του Harry, από το Clarence House, κι έφθασαν στο Abbey. Η νύφη έφθασε στην ώρα της και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Πριν την τελετή το ζευγάρι πήρε τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge και σύμφωνα με το βρετανικό πρωτόκολλο, όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια και υπολογίζεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν στην πλατεία έξω από το παλάτι για να δουν τους νεόνυμφους.

Από τις 8:15 (ώρα Αγγλίας) άρχισαν να φθάνουν στο Westminster Abbey οι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ήταν ο αγαπημένος φίλος της βασιλικής οικογένειας σερ Elton John με τον σύντροφό του, αρχηγοί κρατών, μέλη βασιλικών οικογενειών, αλλά και η Victoria με τον David Beckham. Από την Ελλάδα, στο Λονδίνο βρέθηκε ο νονός του William τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, η Άννα-Μαρία, ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη κ.α.

Η βασίλισσα Ελισσάβετ στα… κίτρινα!


Η Victoria με τον David Beckham!


Ο Ben Fogle με την σύζυγό του, Marina και πρώην του Πρίγκιπα William!


O William Hague με την σύζυγό του, Ffion Hague!


Ο Elton John με τον σύζυγό του, David Furnish!


Ο Πρωθυπουργός David Cameron με την Samantha Cameron!


Ο Πρίγκιπας του Μόναχο, Albert II και η δεσποινίς Charlene Wittstock!


Η Πριγκίπισσα Victoria και ο Πρίγκιπας Daniel  της Σουηδίας!


Η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, ο Πρίγκιπας της Αυστρίας Felipe και η Πριγκίπισσα Letizia!

Η γαμήλια τούρτα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε